Zeecontainer huren


Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Overweeg dan het huren van een zeecontainer. Deze zorgt ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit.

Bij Toilettaxi.nl kunt u eenvoudig een zeecontainer huren. Een zeecontainer huren biedt flexibiliteit. U bepaalt zelf hoe lang u een zeecontainer huurt bij ons. Zo betaalt u nooit langer voor uw container dan strikt nodig. Wilt u dat we de container weer ophalen? Geef ons een seintje en we plannen het ophalen van de zeecontainer zo snel mogelijk in.

Multi-inzetbaar

Goed om te weten bij een zeecontainer huren is dat deze multi-inzetbaar is. U kunt hem dan ook voor verschillende doeleinden inzetten. Wij leveren aan particuliere en aan zakelijke klanten, waardoor de containers voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van een zeecontainer voor tijdelijke opslag op een bouwterrein, als extra archief voor een kantoor en het opslaan van een inboedel of gereedschap voor een particulier. Daarnaast kunt u de containers ook inzetten op evenementen en festivals om voorraden of merchandise-artikelen op te slaan 

Welke maat zeecontainer is er bij Toilettaxi.nl te huur?

Het team van Toilettaxi.nl  heeft ruime ervaring met het verhuren van zeecontainers. Welk type container u nodig hebt, is afhankelijk van het uiteindelijke doel. Bent u op zoek naar tijdelijke opslagruimte? Hiervoor hebben wij een specifieke, universeel bruikbare opslagcontainer

Daarnaast hebben wij ook bouwtoiletten, schaftwagens, plaszuilen en douches beschikbaar voor verhuur.

De meest gebruikte containermaat is:

Extern

Lengte: 6058 mm

Breedte: 2438 mm

Hoogte: 2591 mm

Intern

Lengte: 5898 mm

Breedte: 2352 mm

Hoogte: 2393 mm

Topkwaliteit zeecontainer huren

Wilt u een zeecontainer huren? Wij bieden onze klanten een topkwaliteit container. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, transportkosten en extra opties. Vraag een offerte aan en u krijgt een transparant overzicht van de investering in het huren van een zeecontainer.

De voordelen van het huren van een zeecontainer

• Wind- en waterdicht

• Flexibele oplossing

• Meestal geen vergunning nodig

• Levering aan bedrijven én particulieren

• Op locatie geplaatst door onze transportdienst

Veilige plek

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf / organisatie? Dan is een zeecontainer een veilige plek voor de opslag van meubels en andere inboedel. We bezorgen de container bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin. Zorg ervoor dat u kiest voor een container met voldoende opslagruimte. Als het blijkt dat u achteraf te weinig ruimte hebt, dan levert dat hinderlijke vertraging en dus stress op tijdens uw verbouwing of verhuizing.

Vergunning benodigd?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een zeecontainer. Wilt u de container op een openbare weg of in een parkeerzone plaatsen? Dan is het verstandig om bij de gemeente te vragen wat de heersende regelgeving hiervoor is. Daarnaast is het ook netjes als u vooraf aan de buren doorgeeft dat er een zeecontainer in uw tuin komt. Het is slim en sociaal om te vertellen waarom u de opslagcontainer nodig hebt en hoe lang deze blijft staan.

Snelle levering

Dankzij ons centraal in Nederland gevestigde afgiftepunt kunnen wij uw zeecontainer snel leveren. We verzorgen de complete levering tot aan de deur en regelen eventueel een kraan voor plaatsing op lastig bereikbare plekken. U kunt vanzelfsprekend ook zelf een container bij ons depot ophalen. Ons team van specialisten zorgt ervoor dat deze binnen enkele uren klaarstaat. Bij ons kunt u zeecontainers huren van hoge kwaliteit. Deze zijn gegarandeerd schoon en ze zijn direct klaar voor transport.

Contact

Wilt u meer weten over een zeecontainer huren? Neemt u dan contact met ons op. Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Want het is belangrijk dat u een zeecontainer huurt die optimaal aansluit bij uw wensen en voorkeuren.