WC huren


Wilt u een WC huren? Als serieuze speler op de markt van mobiele toiletten zijn wij uw juiste partner voor advies en huur van een tijdelijke toiletvoorziening. Of het nu gaat om een kleine of grote verbouwing, markten of braderieën, kleine of grote feesten. U kunt als zakelijke afnemer en als particulier hiervoor bij ons terecht.

Een toilet behoort tot de belangrijkste behoeften van de mens. U wilt dus niet dat er bij uw werkzaamheden, activiteit of evenement geen toilet aanwezig is. Een eenvoudige oplossing is het huren van een mobiele WC. En hiervoor is Toilettaxi.nl meer dan een uitstekende keuze. Wij zetten ons altijd voor de volle 100% in om uw project of evenement te doen slagen.

Kwaliteit mobiele WC huren

Onze gemotiveerde medewerkers verzorgen alles: vanaf het transport en plaatsen tot aan gebruiksklaar maken van de WC die u wilt huren. Hierbij hebben we slechts één doel voor ogen: Een tevreden klant. Onze mobiele toiletten kunnen we vrijwel overal plaatsen. Er zijn geen water- en/of rioolaansluitingen nodig.Toilettaxi.nl heeft een aantal soorten toiletten, van standaard tot zeer luxe.

U bepaalt dus zelf waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij leveren toiletwagens op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u op zoek naar een toiletwagen en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.

Strakke planning

Na plaatsing legen we onze toiletten volgens een strakke, vaste planning wekelijks. Hebt u een bouwproject of verbouwing gepland? Of wilt u een feest of evenement organiseren? Huur dan uw WC bij Toilettaxi.nl. Vooral ideaal wanneer u extra toiletten nodig hebt. Bij Toilettaxi bent u altijd verzekerd van betrouwbaar sanitair, zonder dat u hiervoor een water- of een rioolaansluiting nodig hebt.

Mobiele WC huren en plaatsen precies waar u ze wilt

Waar wilt u uw toiletten hebben staan? Het voordeel van mobiele toiletten is, dat u bepaalt waar we de toiletten mogen plaatsen. Er is geen aansluiting nodig. Zolang het toilet maar tot de plaats waar onze vrachtwagen met de slang kan komen, is elke locatie mogelijk. Onze deskundige medewerkers van verzorgen alles precies zoals u het wilt. Waarvoor hebt u precies uw toilet nodig? Toilettaxi.nl biedt veel soorten toiletten, zodat wij u altijd het juiste product kunnen leveren, dat aansluit op uw situatie. En het onderhoud? Dat doen wij zelf. Na de plaatsing regelt Toilettaxi.nl volgens een strakke planning de wekelijkse lediging en grondige reiniging van het mobiele toilet.

Huur uw WC

Wilt u graag meer informatie over de WC’s die u bij ons kunt huren of direct een offerte aanvragen om een mobiel toilet te huren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag direct verder. Onze WC’s zijn geschikt voor gebruik tot ongeveer zeven personen gedurende een 40-urige werkweek. Wanneer het een evenement betreft raden wij u aan om tot aan circa 50 personen minimaal één WC te huren. Natuurlijk kunt u altijd contact met ons opnemen voor persoonlijk advies, dit is kosteloos en ter oriëntatie.

Overal plaatsbaar

Na het huren van een WC kunnen we deze overal plaatsen. Er hoeft dan ook geen riolering en/of watervoorziening aanwezig te zijn. Voorwaarde is wel dat de chauffeur met zijn auto tot op zo’n zes meter afstand van het toilet moet kunnen komen om de WC te reinigen.Toilettaxi.nl is een capabele verhuurder van mobiele toiletvoorzieningen. U kunt bij ons terecht voor diverse soorten mobiele toiletten. Daarbij kunt u denken aan een standaard WC, maar ook luxe toiletcabines en plaszuilen. Een toilet huren bij Toilettaxi.nl is erg flexibel. U kunt zo lang huren als u wilt. Of het nu gaat om een dag, een week of zelfs enkele maanden – alles is mogelijk!

Ervaring

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd bij tal van bouwlocaties. In goed overleg met u maken wij graag heldere afspraken over de bouwtoilet verhuur. Hierbij kunt u denken aan de frequentie van reiniging en speciale tarieven van huur voor langere duur. Wij zijn al jarenlang actief in de verhuurbranche en met onze ervaring kunnen wij u de beste oplossing bieden. Via onze website kunt u voor al onze diensten een offerte aanvragen. Uiteraard maken we graag persoonlijk kennis met u.

Volgt u ons al op Facebook?