Schaftwagen met toilet


Wilt u een schaftwagen met toilet huren waar uw medewerkers in de pauze even bijtanken? Kom dan gerust een schaftwagen met toilet huren bij Toilettaxi.nl. Bij ons vindt u de juiste oplossing en een eerlijke prijs.Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist om een schaftwagen met toilet huren mogelijk te maken. Dit voor de meest scherpe prijzen, inclusief de allerbeste service.

Onze schaftwagen Type 2 heeft een formaat van 4.00 x 2.30 meter. Dit is een schaftwagen met toilet die is voorzien van 1 tafel en 6 stoelen. Daarnaast is dit type schaftwagen voorzien van bergruimte. Toilettaxi.nl zorgt voor de wekelijkse reiniging van het toilet. Deze schaftwagen is te verplaatsen met een auto. De genoemde huurprijs is exclusief transport. Langer huren = voordeliger. Doe bij ons een aanvraag en ontvang ons scherpste aanbod. 

Opties schaftwagen huren

We bieden u verschillende opties, zodat u in de door u gewenste periode alles bij de hand hebt wat u nodig hebt. Anders creëren we die voor u. Een schaftwagen met toilet huren is zo geregeld bij Toilettaxi.nl. We halen deze binnen een mum van tijd op of we brengen de kantoorunit binnen een handomdraai weer terug naar onze opslag.

Schaftwagen huren prijs

De prijs is afhankelijk van een aantal variabelen. Bel ons voor het actuele aanbod op 06 - 27 497 550 of stuurt u ons een e-mail via info@toilettaxi.nl. Bij onze vestiging kunt u diverse varianten in verschillende prijsklassen van de schaftwagen huren. Samen met u kijken we welke soort schaftwagen het beste aansluit op uw budget, wensen en situatie.

Schaftwagen met toilet huren

Als u een schaftwagen met toilet wilt huren bij Toilettaxi.nl doet u dat in de regel omdat u uw personeel een gezonde rust- en pauzeplaats gunt. Dat heeft ook een prijs, maar levert zijn geld dubbel en dwars op. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk. Dat begrijpen wij. Alle waar naar zijn geld. Dat is een gevleugelde uitspraak die ook geldt ook voor de prijs van het huren van onze schaftwagen met toilet. De opbouw van de prijs bestaat uit diverse elementen. Vraag ons om advies of vraag meteen een offerte aan.

Voordelen

De voordelen van een schaftwagen met toilet huren bij Toilettaxi.nl:

·         Alles van begin tot einde geregeld; ook het onderhoud, ‘t transport en de montage plus de demontage regelen wij voor u

·         Makkelijk en snel geregeld, verplaatst en opgehaald

·         Eerlijke prijzen en soepele voorwaarden

·         Een vaste contactpersoon en heldere communicatie

·         De schaftwagens zijn 100% aan te passen naar uw wensen

·         Goed onderhouden en moderne schaftwagens

Sanitair unit

Bezoekt u onze vestiging voor het huren van een schaftwagen met toilet? Dan bieden we u diverse opties. Komt u gerust langs om deze te bespreken met onze specialist. We nemen graag de tijd voor u. Na de lunch is het de hoogste tijd voor uw manschappen om weer aan het werk te gaan. Maar eerst een bezoek aan de sanitair unit. Een sanitair unit is een mobiele box die u naast een te huren schaftwagen kunt plaatsen. Zo kunnen uw werknemers hun behoefte doen. De aanwezigheid van een wastafel en stromend water, maakt het uw mensen tevens mogelijk om zich even lekker op te frissen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een sanitair unit of voor het huren van divers ander bouwplaats- en eventmaterieel, zoals: plaszuilen, schaftwagens of douches.

Ruime voorraad

Wij leveren schaftwagens met toilet op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Op de meeste bouwplaatsen is het inmiddels gebruikelijk dat eten en drinken uitsluitend is toegestaan in de schaftwagen of schaftunit. Zorg ervoor dat uw medewerkers weer uitgerust en gemotiveerd aan de slag kunnen en huur daarom ook een schaftwagen met toilet bij Toilettaxi.nl. Neem contact met ons op via 06 - 27 497 550 of stuurt u ons een e-mail via info@toilettaxi.nl. We staan u graag te woord.

Een schaftwagen met en zonder toilet

Bij Toilettaxi.nl huurt u ook voordelig complete schaftwagens. Wij verhuren schaftwagens met en zonder toilet. Wanneer u kies voor een schaftwagen zonder toilet kunnen wij uiteraard een los toilet meeleveren. Bij onze schaftwagens met toilet zorgen wij voor een wekelijkse, grondige reiniging. Onze schaftwagens zijn te verplaatsen met een auto. Wij voorhuren ook voordelige complete schaftunits. Onze schaftunits zijn te verplaatsen met een heftruck of een auto laadkraan. Vraagt u gerust naar onze messcherpe tarieven. Wij informeren u op basis van uw aanvraag graag over de eventuele transportkosten.