Directiekeet huren


Bent u in de markt om een directiekeet te huren waarin u uw werkzaamheden kunt uitvoeren? Komt u dan gerust een directiekeet huren bij Toilettaxi.nl. Bij ons vindt u de juiste oplossing. Anders creëren we die voor u.

Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist om een directiekeet huren voor u en uw onderneming mogelijk te maken. Dit voor de meest scherpe prijzen, inclusief de allerbeste service. Bent u actief in de bouwwereld? Dan is het raadzaam om een directiekeet huren te overwegen via de specialisten van Toilettaxi.nl.

Opties directiekeet huren
Wilt u een vergaderruimte of een kantooromgeving creëren op uw bouw- of projectlocatie? We bieden u verschillende opties, zodat u in de door u gewenste periode alles bij de hand hebt wat u nodig hebt. Een directiekeet huren is dus zo geregeld bij Toilettaxi.nl. We halen deze binnen een mum van tijd op of we brengen de kantoor unit binnen een handomdraai weer terug naar onze opslag. Bij onze vestiging kunt u diverse varianten van een directiekeet huren. Samen met u kijken we welke soort directiekeet het beste aansluit op uw behoeften, wensen en situatie. Hierdoor vinden uw directiewerkzaamheden op de bouwplaats eenvoudig en altijd doorgang.

Directiekeet huren
Als u een directiekeet wilt huren bij Toilettaxi.nl doet u dat in de regel omdat uw leidinggevende taken zich niet slechts beperken tot de werkzaamheden op uw hoofdkantoor. Door een tijdelijke directiekeet te huren, kunt u zich wijden aan uw directietaken achter uw laptop. Het maken van calculaties of ’t raadplegen van bouwtekeningen kan zo ook makkelijk doorgaan.

Voordelen van een directiekeet huren bij Toilettaxi.nl:

  • Makkelijk en snel geregeld, verplaatst en opgehaald
  • Eerlijke prijzen en soepele voorwaarden
  • Een vaste contactpersoon en heldere communicatie
  • De directieketen zijn 100% aan te passen naar uw wensen
  • Comfortabele, goed onderhouden en moderne (tijdelijke) kantoor units
  • Alles van begin tot einde geregeld; ook het onderhoud, ‘t transport en de montage plus de demontage regelen wij voor u

Sanitair unit
Bezoekt u onze vestiging voor het huren van een - tijdelijke - directiekeet? Dan bieden we u diverse mogelijkheden. Komt u gerust snel langs om deze te bespreken. We nemen graag de tijd voor u. Na de lunch is het de hoogste tijd voor uw manschappen om weer aan het werk te gaan. Maar eerst een bezoek aan de sanitair unit. Een sanitair unit is een mobiele box die u naast een te huren directiekeet kunt plaatsen. Zo kunnen uw werknemers hun behoefte doen. De aanwezigheid van een wastafel en stromend water maakt het uw mensen tevens mogelijk om zich even lekker op te frissen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een sanitair unit of voor het huren van divers ander bouwplaats- en eventmaterieel, zoals: plaszuilenschaftwagens of douches.

Ruime voorraad
Wij leveren uw directiekeet op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag bij u lang voor een oriënterend gesprek. Voor ieder project een passende - tijdelijke - directiekeet huren doet u bij Toilettaxi.nl. Comfortabel werken in één van onze kantoor units op de bouwplaats is wel zo prettig. Op de meeste bouwplaatsen is het inmiddels zo dat eten en drinken uitsluitend is toegestaan in de schaftwagen of schaftunit. Zorg dat uw medewerkers weer uitgerust en gemotiveerd aan de slag kunnen en huur daarom ook een schaftkeet bij Toilettaxi.nl. Neem contact met ons op via 06 - 27 497 550 of stuurt u ons een e-mail via info@toilettaxi.nl. We staan u graag te woord.