Mobiel douche huren verbouwing


Gaat u binnenkort uw badkamer verbouwen? Dan is het verstandig om van tevoren alvast na te denken over een alternatief, zodat u zich toch kunt blijven opfrissen tijdens het klussen. In vrijwel alle gevallen is het een goed idee om een mobiele douche te huren voor tijdens uw verbouwing. Dit is mogelijk voor zowel een korte als een lange termijn en uiteraard kunt u bij ons rekenen op een uitstekende service. Zo komen we uw mobiele douche unit op de gewenste locatie afleveren en heeft u ook qua schoonmaken nauwelijks omkijken naar uw tijdelijke douche. Ontdek onze mogelijkheden en kies ook zelf voor het grote voordeel van een mobiele douche huren.

Waarom kiezen voor een mobiele douche huren?

Het huren van een mobiele douche tijdens uw verbouwing heeft verschillende pluspunten. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u uzelf gewoon thuis lekker kunt opfrissen. De mobiele douche unit is altijd klaar voor gebruik en u hoeft hem uiteraard alleen te delen met uw gezinsleden of andere huisgenoten. Een eigen mobiele douche zorgt ervoor dat u tijdens de verbouwing niet hoeft uit te wijken naar een douche op de sportclub of de douche van vrienden, familie of buren. Dankzij de mobiele douche unit kunt u heerlijke verkwikkende douche nemen wanneer u maar wilt, zonder dat u er ver voor hoeft te lopen. In de meeste gevallen kunt u de mobiele douche unit gewoon bij u in de tuin laten plaatsen. Nog een voordeel van een mobiele douche huren tijdens uw verbouwing is dat u het stof en puin aan uw schoenen en kleding niet mee hoeft te nemen naar de rest van het huis. Na het klussen loopt u gewoon de mobiele douche unit in en frist u uzelf op. Nu bent u weer helemaal fris en fruitig en klaar om lekker achterover te leunen en uit te rusten.

Keuze uit verschillende soorten douche units

Voor een verbouwing thuis is een enkele mobiele douche unit meestal voldoende. Toch kunnen we het goed begrijpen als u een ruimere unit wilt huren. Zo kunt u onder meer kiezen voor een mobiele unit met meerdere douches. Willen u en uw gezinsleden allemaal op hetzelfde tijdstip gebruikmaken van het sanitair of wilt u uw pubers hun privacy gunnen? Dan is een mobiele douche unit met twee of meer douches ideaal! Wilt u precies weten wat er allemaal mogelijk is qua mobiele douche huren verbouwing? Neem dan helemaal vrijblijvend even contact met ons op. Weet u al precies wat voor unit u wilt huren? Dan kunt u ook direct een offerte aanvragen. Vul hiervoor ons online formulier in. We komen zo snel mogelijk bij u terug!

Zowel een lange als korte huurtermijn is mogelijk

Het mooie van onze mobiele douche huren verbouwing is dat u helemaal zelf bepaalt voor hoe lang u de unit huurt. Bij een kleine verbouwing of aanpassing van uw badkamer heeft u onze douche unit misschien maar één dag of een paar dagen nodig. Pakt u het hele huis aan? Dan kan het prettig zijn om voor een langere periode een mobiele douche bij ons te huren. We staan altijd voor u klaar met een advies op maat, dus schroom niet om contact met ons op te nemen! We helpen u graag bij het vinden van de perfecte tijdelijke douche oplossing in of bij uw woning. Vanzelfsprekend is het huren van onze mobiele douche units mogelijk in heel Nederland bij Toilettaxi.nl. De units zijn eenvoudig schoon te maken, maar uiteraard kunt u de reiniging ook gewoon aan ons overlaten.