Bouwtoilet verhuur


Bent u op zoek naar toiletten speciaal bedoeld voor bouwlocaties? U bent bij Toilettaxi aan het goede adres voor al uw bouwtoilet verhuur. Bij Toilettaxi.nl kunt u namelijk terecht voor alle soorten bouwtoiletten. Soms is er op locatie geen riolering aanwezig of zijn er geen toiletvoorzieningen bereikbaar. Wij bieden op zowel korte als lange termijn mogelijkheden voor het huren van een bouwtoilet. Wilt u direct naar ons assortiment bouwtoiletten? Klik dan op deze link en bekijk alle modellen. 

Bouwtoilet en efficiëntie

Op de bouw wilt u graag alles zo efficiënt mogelijk regelen. U wilt natuurlijk niet dat uw werknemers de locatie moeten verlaten om hun behoefte te doen. Het zorgt ook voor een stuk comfort dat de medewerkers zonder zorgen kunnen gaan wanneer de nood daar is. Wij adviseren om per 6 werknemers, uitgaande van een 40 urige werkweek, 1 bouwtoilet te plaatsen. Zo hoeft er doorgaans niet op elkaar gewacht te worden en is er een goede doorloop. Heeft u vragen over ons bouwtoilet verhuur? Neem dan gerust contact met ons op. 

Bouwtoilet modellen

Onze bouwtoilet verhuur bestaat uit diverse toiletvoorzieningen voor op locatie. Zo kunt u kiezen voor het traditionele bouwtoilet. Dit is een gebruiksvriendelijk toilet met een zeer nette uitstraling. Gemakkelijk te plaatsen en huren voor een langere periode is zeer voordelig mogelijk. Daarnaast kunnen wij zorgen voor een periodieke reiniging. Hierdoor hoeft u zich geen zorgen te maken over een verstopping van het toilet. 

Ons bouwtoilet spoel is de oplossing voor op de bouwplaats. Dit mobiele toilet heeft een spoelfunctie en voldoet aan de hoogste normen op gebied van hygiëne en comfort. De huur voor een langere periode ook bij dit bouwtoilet mogelijk. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de periodieke reiniging.

U kunt bij ons ook terecht voor handwasunits, plaszuilen en renovatie toiletten.

Bouwtoilet ophalen

Wij bieden u naast onze bezorgmogelijkheden ook de mogelijkheid om bij bouwtoilet verhuur deze zelf bij ons op te halen en te retourneren. Het is handig dat u hiervoor zelf beschikt over een geschikte auto met aanhanger of een grote bestelbus. In overleg kunt ervoor kiezen het bouwtoilet na afloop zelf te legen en schoon te maken. Uiteraard kunt u dit tegen betaling van de schoonmaakkosten ook gewoon door ons laten doen.

Over ons

In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd bij tal van bouwlocaties. In goed overleg met u maken wij graag heldere afspraken over de bouwtoilet verhuur. Hierbij kunt u denken aan de frequentie van reininging en speciale tarieven van huur voor langere duur. Wij zijn al jarenlang actief in de verhuurbranche en met onze ervaring kunnen wij u de beste oplossing bieden. Via onze website kunt u voor al onze diensten een offerte aanvragen. Uiteraard maken we graag persoonlijk kennis met u.

Volgt u ons al op Facebook?