1-persoons plaszuil huren


Wilt u een 1-persoons plaszuil huren? Een plaszuil is een mobiel toilet waar 1 persoon gebruik van kan maken. Door de opstaande wanden is er voldoende privacy voor de gebruiker. Naast de plaszuil voor één persoon bieden wij ook nog een 4-persoons variant te huur aan.

Zeker bij grotere evenementen zijn plaszuilen een ideale oplossing om uw capaciteit snel op te hogen. Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over het aantal benodigde plaszuilen. Neem gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies. Onze plaszuilen zijn snel leverbaar en zowel langere als kortere huur is mogelijk.

Plaszuil voor 1 persoon

Een 1-persoons plaszuil huren is voor een langere periode en tegen lage kosten mogelijk. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de periodieke reiniging. Vraag een offerte aan voor ons scherpste aanbod. Wij leveren plaszuilen op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag bij u langs.

Ideaal voor extra capaciteit

Een 1-persoons plaszuil huren is ideaal voor de kleinere feesten waarbij u uw gasten liever bij de feestlocatie houdt in plaats van bij u in huis te laten plassen. Ook is een 1-persoons plaszuil huren ideaal voor extra capaciteit bij evenementen, zoals tentfeesten, buurtbarbecues en eindejaarsfeesten bij sportverenigingen. Hierdoor hoeft u er geen toiletwagen bij te huren voor een grotere capaciteit. Maar kunt u inzetten op het huren van een 1-persoons plaszuil. Een plaszuil huren valt bovendien wat lager uit in de kosten. De medewerkers van toilettaxi.nl staan u graag te woord voor advies over een 1-persoons plaszuil huren.

Een 1-persoons plaszuil huren voorkomt wildplassen

Wilt u een plaszuil (ook wel plaskruis genoemd) huren? Een plaskruis is een mobiel toilet waar iemand discreet gebruik van kan maken. Een voordeel van het huren van een 4-persoons plaszuil is dat ook onwenselijk wildplassen voorkomt Dat is - imagotechnisch - een groot voordeel. Door de opstaande wanden is er voldoende privacy. Naast de plaszuil voor één persoon kunt bij ons ook nog een vierpersoons variant huren. Zeker bij grotere evenementen zijn plaszuilen een ideale oplossing om uw capaciteit snel op te hogen.

Advies over een 1-persoons plaszuil huren

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over het aantal benodigde plaszuilen in uw situatie. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies. Onze plaszuilen zijn snel leverbaar en zowel een langere als kortere huurtermijn is mogelijk.

Een 1-persoons plaszuil huren

Een 1-persoons plaszuil huren is een ideale oplossing voor een tijdelijke toiletvoorziening op bijvoorbeeld een feestje of in combinatie met onze overige toiletvoorzieningen, zoals een handwasunit. Onze plaszuilen hebben geen riool- en wateraansluiting nodig waardoor ze eenvoudig en bijna overal wel te plaatsten zijn. Toilettaxi.nl levert echter wel standaard een afvoerslang mee. Zo hebt u de mogelijkheid om de plaszuil naar eigen inzicht aan te sluiten op een rioolput.

Locaties

Na het huren van een 1-persoons plaszuil kunt u deze bijvoorbeeld plaatsen bij cafés, langs de route bij carnavalsoptochten of bij (sport-) evenementen en op festivals. De huur voor een langere periode is zeer voordelig mogelijk. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de periodieke reiniging. Vraag een offerte aan bij Toilettaxi.nl voor het scherpste aanbod.

Transportmogelijkheden

Wij bieden u naast onze bezorgmogelijkheden ook de mogelijkheid om voor het 1-persoons plaszuil huren deze zelf bij ons op te halen en te retourneren. Het is handig dat u hiervoor zelf beschikt over een geschikte auto met aanhanger of een grote bestelbus. Om de prijs laag te houden en het huren van deze plaszuil ook voor kleine organisatoren interessant te houden bieden wij daarnaast de mogelijkheid tot het huren voor één dag. En kunt u er in overleg met ons voor kiezen de plaszuil na afloop zelf te legen en schoon te maken. Uiteraard kunt u dit tegen betaling van de schoonmaakkosten ook gewoon door ons laten doen.

Centrale locatie

Toilet Taxi Nederland B.V. is gevestigd in Andelst, in het midden van het land. Door onze centrale locatie kunnen we eenvoudig heel Nederland bedienen. De mobiele toiletten en douches worden gebruiksklaar geleverd en geïnstalleerd op locatie. Na afloop van uw evenement, feest of beurs, halen we de douche- of toiletwagen weer op. Wilt u een offerte ontvangen voor het huren van een plaszuil? Neem dan contact met ons op via 06-27497550 of vult u het aanvraagformulier in. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.