Festival toiletten hurenOm van uw festival een succes te maken heeft u natuurlijk de juiste locatie nodig, samen met goede bands en dj’s voor de muziek en lekker eten en drinken. Toch is dat allemaal niet genoeg voor een geslaagd festival met blije bezoekers. Met het eten en alle drankjes moet je namelijk je gasten ook de gelegenheid geven om naar een schoon en hygiënisch toilet te gaan. Toilettaxi.nl helpt u daar graag bij. Bij ons kunt u verschillende festival toiletten huren, zodat u altijd voldoende toiletten beschikbaar heeft voor uw gasten.

Direct een messcherpe offerte? Klik hier >> 

Waarom festival toiletten huren?

Uren in de rij moeten staan voor een smerig toilet is een grote domper op de feestvreugde. Als de bezoekers napraten over uw festival, wilt u dat ze het hebben over de geweldige line-up, de goede sfeer en het lekkere eten. Niet over de smerige toiletten. Bovendien zullen gasten minder drankjes bestellen om te zorgen dat ze minder vaak naar het toilet hoeven of ze gaan wildplassen op het terrein. Op de meeste festival terreinen zijn niet of nauwelijks vaste toiletten aanwezig en als ze er al zijn, zijn dat er nooit genoeg voor het aantal bezoekers van het festival. Door festival toiletten te huren bij toilettaxi.nl zorgt u voor voldoende toiletten en voor tevreden bezoekers.

Welke festival toiletten huren?

U kunt een los evenement toilet huren, maar er zijn ook complete toiletwagens te huur. Daarnaast kunt u kiezen uit toiletten met of zonder spoelfunctie. De losse toiletten kunnen overal neergezet worden, als enkel toilet of in groepen. Ze zijn zowel door dames als door heren te gebruiken. Daarnaast hebben we voor de heren zogenaamde plaszuilen, oftewel plaskruizen in ons assortiment. We hebben ook toiletwagens in ons assortiment. De kleine toiletwagen bestaat uit een dames- en een herentoilet. De grote toiletwagen bestaat uit drie damestoiletten, een herentoilet en drie urinoirs voor de heren. Uiteraard zijn de wagens ook voorzien van een gelegenheid om de handen te wassen. Voor meerdaagse festivals kunnen we zelfs de douches verzorgen en zorgen we voor een septic tank om al het afvalwater op te vangen. Door ons ruime aanbod kunnen we altijd een aanbod op maat maken voor uw festival. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken.

Festival toiletten huren bij toilettaxi.nl

Als u uw festival toiletten bij toilettaxi.nl huurt, dan worden de toiletten of toiletwagens schoon en leeg bij u afgeleverd. Verder zijn ze voorzien van toiletpapier en zijn de toiletwagens voorzien van zeep en papieren handdoekjes. De toiletten worden op elke gewenste locatie afgeleverd op een vooraf afgesproken moment. Zo hoef je niet onnodig te wachten of zelf de toiletten nog op de juiste plek te zetten. U hoeft dus niet zelf voor transport te zorgen, dat doen wij voor u.

Door onze ervaring met het verhuren van toiletten voor evenementen en festivals kunnen we u goed adviseren over het aantal benodigde toiletten en welk soort toilet de beste oplossing is voor uw evenement. Van een klein evenement, waarvoor u slechts één evenement toilet huurt tot een groot festival, waarbij we meerdere festival toiletten en toiletwagens met elkaar combineren. Wij regelen het en bieden u een passende oplossing aan. Bovendien vinden we het belangrijk om de lijnen kort te houden, waardoor we concurrerende tarieven kunnen bieden. Bij toilettaxi.nl hebben wij service hoog in het vaandel staan en beantwoorden we graag uw vragen. Vraag nu nog een offerte aan om kennis te maken met onze scherpe tarieven.