Opslagcontainer voor de deur


Zoekt u tijdelijk meer opslagruimte? Toilettaxi.nl heeft voor u de oplossing: een opslagcontainer voor de deur. Deze zorgt ervoor dat uw inboedel, voorraad en andere kostbare spullen kurkdroog blijven. Makkelijk tijdens een verhuizing, verbouwing of als noodoplossing bij een calamiteit.

Bij Toilettaxi.nl huurt u eenvoudig een opslagcontainer voor de deur. Een opslagcontainer huren biedt flexibiliteit. U bepaalt zelf hoe lang u een opslagcontainer huurt bij ons. Zo betaalt u nooit langer voor uw container voor de deur dan strikt noodzakelijk. Wilt u dat we de container weer ophalen? Geef ons een seintje en we plannen het ophalen van de zeecontainer zo snel mogelijk in.

Multi-inzetbaar

Goed om te weten bij een opslagcontainer voor de deur is dat deze multi-inzetbaar is en voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Wij leveren aan de particulier, en aan zakelijke klanten, waardoor de containers voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Voorbeelden hiervan zijn het gebruiken van een opslagcontainer voor tijdelijke opslag op een bouwterrein, als extra archief voor een kantoor en het opslaan van een inboedel of gereedschap voor een particulier. Daarnaast kunt u de gehuurde containers ook inzetten op evenementen en festivals om voorraden of merchandise-artikelen op te slaan.

Welke maat opslagcontainer is er bij Toilettaxi.nl te huur?

De meest gebruikte containermaat is:

Extern
Lengte: 6058 mm
Breedte: 2438 mm
Hoogte: 2591 mm

Intern
Lengte: 5898 mm
Breedte: 2352 mm
Hoogte: 2393 mm

Topkwaliteit opslagcontainer huren

Wilt u een opslagcontainer voor de deur hebben? Wij bieden onze klanten een topkwaliteit container. De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de huurperiode, transportkosten en extra opties. Vraag een offerte aan en u krijgt een transparant overzicht van de investering in het huren van een opslagcontainer voor de deur.

De voordelen van het huren van een opslagcontainer voor de deur

•             Wind- en waterdicht

•             Flexibele oplossing

•             Meestal geen vergunning nodig

•             Levering aan bedrijven én particulieren

•             Op locatie geplaatst door onze transportdienst

Opslagcontainer huren voor de deur

Gaat u binnenkort verbouwen in uw huis of bedrijf / organisatie? Dan is een zeecontainer een veilige plek voor de opslag van meubels en andere inboedel. We bezorgen de container bij u thuis met een vrachtwagen met daarop een kraanarm. We plaatsen de container naast de vrachtwagen, bijvoorbeeld in uw tuin. Zorg ervoor dat u kiest voor een opslagcontainer voor de deur met voldoende opslagruimte. Als het blijkt dat u achteraf te weinig ruimte hebt, dan levert dat hinderlijke vertraging en dus stress op tijdens uw verbouwing of verhuizing.

Vergunning benodigd voor een opslagcontainer voor de deur?

In de meeste gevallen is er geen vergunning nodig voor het plaatsen van een zeecontainer. Wilt u de container op een openbare weg of in een parkeerzone plaatsen? Dan is het verstandig om bij de gemeente te vragen wat de regelgeving hiervoor is. Daarnaast is het ook netjes als u vooraf aan de buren doorgeeft dat er een zeecontainer in uw tuin komt. Het is slim en sociaal om te vertellen waarom u de opslagcontainer nodig hebt en hoe lang deze blijft staan. Heeft u vragen? Neem contact met ons op! 

- Vraag direct een offerte aan -