Schaftwagen huren


Wilt u een schaftwagen huren? Bij ons vindt u de  juiste schaftwagen. Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist in schaftwagens. Dit voor de meest scherpe prijzen inclusief de allerbeste service! Bent u actief in de bouwwereld, organiseert u een evenement of geeft u een groot (tuin)feest? Wij bieden u in alle gevallen de oplossing op maat!


Schaftwagen huren bouwplaats


Op de bouwplaatsen zijn altijd schaftwagens te vinden. U wilt uiteraard uw personeel voldoende comfort aanbieden. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk, dat begrijpen wij. Een schaftwagen zorgt ervoor dat er goed gerust kan worden door de medewerkers.

Bekijk hier schaftwagen type 1 >>

Bekijk hier schaftwagen type2 >>


Schaftwagen verhuur


Een goed georganiseerd evenement omvat vele elementen. Een belangrijk element in deze is het aanbieden van een overleg of pauze locatie voor het personeel. Een schaftwagen wordt op veel evenementen ingezet bijvoorbeeld als overleg of communicatiecentrum. 

Bent u werkzaam voor de gemeente en verantwoordelijk voor de publieke ruimte rond evenementen? Of organiseert u een evenement waar een schaftwagen is? Wij van Toilettaxi.nl bedienen u graag van vrijblijvend advies! Neemt u gerust contact met ons op. Een schaftwagen huren was nog nooit zo simpel.

Schaftwagen huren particulier


Iedereen kan bij ons een schaftwagen huren, ook particuliere klanten zijn van harte welkom. Wanneer bij u thuis een verbouwing plaatsvind kan een schaftwagen ideaal zijn. Vraag de gratis offerte aan en laat u verrassen door onze lage prijzen!