Mobiele Toiletten nodig voor een Festival?


Gaat u een festival organiseren? Dan mogen toiletten uiteraard niet ontbreken. Bij ons kunt u verschillende soorten toiletten huren, die gebruikt kunnen worden tijdens een festival. Zoals mobiele toiletten met of zonder spoelfunctie, maar ook toiletwagens die van alle gemakken zijn voorzien. Het maakt niet uit waar u binnen Nederland het festival organiseert, wij leveren toiletten in het gehele land.

Direct een messcherpe offerte? Klik hier >> 


Wij leveren:


Waar op letten bij het huren van een toilet

Het is zeer belangrijk om de juiste balans te vinden, en daar bedoelen wij mee "toiletten voor dames en heren". Aan de hand van de ticketverkoop zou je eventueel een goed inzicht kunnen krijgen over het aantal mannelijke en vrouwelijke bezoekers. Wij leveren bijvoorbeeld ook plaszuilen voor de mannelijke bezoeker, deze kunnen door 4 mannen tegelijk gebruikt worden. Maar het is ook mogelijk om een plaszuil te huren die geschikt is voor 1 persoon. Weet u niet hoeveel toiletten u nodig heeft? Wij staan klaar om u advies te geven.


Verhuurperiode en levering

Bij ons kunt u toiletten huren voor een dag, een midweek, een week of zelfs een hele maand. Het maakt eigenlijk niet uit hoe lang u de toiletten wilt huren. Bij ons kunt u de toiletten al huren vanaf €20 per week, dit is exclusief de BTW. Wij hanteren een snelle levering, en bezorgen de toiletten op locatie. Dit kunnen wij doen omdat we centraal in Nederland zijn gevestigd.

  • Mobiele toiletten vanaf €20 per week (excl. BTW)
  • Bezorging op locatie
  • Korte en lange verhuurperiode is mogelijk
  • Hygiëne is belangrijk


Wij hoeven u uiteraard niet te vertellen dat een hygiënisch toilet belangrijk is. Indien het voor u zelf niet mogelijk is, kunnen wij de toiletten op locatie komen reinigen. Wanneer een toilet smerig is, zal dit een afknapper voor bezoekers zijn. Zorg er dus voor dat alle toiletten schoon blijven.

Een persoonlijk gesprek

Wilt u ons eerst leren kennen? Dan kunnen wij een afspraak met u inplannen. Dan komen wij vrijblijvend langs om meer te vertellen over onze mobiele toiletten, en bijbehorende diensten. Ook kunnen we dan direct inschatten hoeveel toiletten er nodig zijn, om uw festival een succes te maken.


Offerte op maat

Ieder festival is anders, daarom maken wij altijd een offerte op maat. Door jullie wensen vast te leggen weten wij precies wat wij moeten leveren, en kunnen wij scherpe tarieven hanteren.