Evenement toiletten zakelijk


Toilettaxi.nl is dé Nederlandse specialist voor het leveren van festival en evenement toiletten! Grote aantallen voor 1- of meerdaagse events vormen voor ons geen enkel probleem. Levering, reinigen en ophalen. Alles in 1x strak geregeld. 

Vraag een offerte aan voor grote festivals of evenementen in 2024 en ontvang onze speciale messcherpe tarieven. Vul het formulier in, bel of mail ons en bespaar!

Wij leveren mobiele toiletten met of zonder spoel functie maar ook complete toiletwagens. Bezoekers van evenementen hechten veel waarde aan goede sanitaire voorzieningen. Zowel het aantal sanitaire voorzieningen als de staat van het sanitair is van groot belang voor het slagen van uw evenement. Toilettaxi.nl is de specialist in tijdelijke toiletoplossingen voor evenementen en informeer u graag over de juiste aantallen en uitgebreide mogelijkheden. Bent u particulier en wilt u huren? Klik dan hier om naar de webshop voor particulieren te gaan.

Wij leveren evenement toiletten op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u organisator en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs.