Pisbak huren


Pisbakken (plaszuilen) van Toilettaxi.nl bieden veel voordelen. Een pisbak, ook wel plaszuil of urinoirzuil genoemd, van Toilettaxi.nl biedt veel voordelen. Onze voorziening worden veel toegepast op bouwplaatsen en evenementen. Tijdens een evenement een plaszuil huren van Toilettaxi.nl voorkomt dat de bezoekers en gasten overgaan tot wildplassen en het op en rond de locatie een vieze bedoening wordt. Afhankelijk van de grootte van het evenement of terrein kun je natuurlijk meerdere plaszuilen - ook wel bekend al plaskruizen of pisbakken - laten plaatsen. 

Bekijk hier onze pisbakken (plaszuilen) >>

Een plaszuil huren bij Toilettaxi.nl heeft tal van voordelen. In de eerste plaats bieden wij keuze uit diverse modellen en soorten plaszuilen. Afhankelijk van jouw situatie kies je de perfecte pisbak voor een specifiek festival, een feest of voor op de bouwplaats. Een tweede pluspunt van ons verhuurbedrijf is dat wij volledige service bieden: wie een plaszuil huurt bij ons, hoeft verder zelf niets meer te doen. De plaszuil wordt afgeleverd en na afloop van de huurperiode ook weer opgehaald en ook tussentijdse reiniging is in overleg mogelijk. Bij Toilettaxi hanteren wij zeer scherpe tarieven. Doordat wij als verhuurder over een ruim assortiment beschikken  kunnen we onze huurprijzen scherp en laag houden. Als klant profiteert u daar optimaal van.

Onze modellen

Bekijk nu hier de diverse modellen pisbakken - plaszuilen. Vul ons online aanvraagformulier in en wij nemen nel contact met je op. Natuurlijk kun je ons ook direct bellen. Onze klantenservice helpt u graag verder.