Mobiele douchecabine


Mobiele douches huren? Bij ons vindt u het juiste sanitair. Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist voor mobiele douches in kleine en grote aantallen. Dit tegen scherpe prijzen inclusief de allerbeste service! Bent u actief in de bouwwereld, organiseert u een evenement, heeft u een camping of recreatieterrein of geeft u een groot (tuin)feest? Of gaat u misschien uw badkamer verbouwen? Wij bieden u in alle gevallen de oplossing op maat!

Mobiele douchecabine huren bouwplaats

Op bouwplaatsen zijn altijd tijdelijk sanitair te vinden. Dikwijls in de vorm van een mobiel toilet, plaszuilen en/of mobiele douchess. U wilt uiteraard uw personeel voldoende sanitair aanbieden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een werknemer meermaals per dag een eind zou moeten lopen om buiten de bouwplaats naar een douche of toilet te kunnen. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk, dat begrijpen wij. Een mobiele douches huren, of meerdere mobiele toiletten, lost dit probleem geheel op. 

Mobiele douches voor een evenement

Een goed georganiseerd evenement omvat vele elementen. Een belangrijk element in deze is het aanbieden van sanitair. Hoe leuk het evenement ook is geweest en hoe goed de optredende artiesten wel niet waren. Alles valt in het niet wanneer bezoekers uren in de rij hebben gestaan voor het sanitair, die ook nog eens ontzettend vies bleek te zijn. Laat het sanitair door ons regelen. Wij plaatsen huur toiletten, plaszuilen, douches en verzorgen eventueel ook het beheer en het schoonmaken. Laat uw bezoekers napraten over het fantastische evenement en niet in negatieve zin over het aflaten wetende sanitair. Bent u werkzaam voor de gemeente en verantwoordelijk voor de publieke ruimte rond evenementen? Of organiseert u een evenement waar extra sanitair wenselijk is? Wij van toilettaxi.nl bedienen u graag van vrijblijvend advies! Neemt u gerust contact met ons op.

Mobiele douchecabine huren particulier

Soms zijn ook particuliere aangelegenheden een reden om een Mobiele douches te huren. Bent u de badkamer aan het verbouwen? Dan kan een mobiele douche goed van pas komen! Vraag een gratis offerte mobiele douchecabine aan en laat u verrassen door onze lage prijzen!