Een handwasunit huren


Organiseert u binnenkort een festival, feest of ander evenement? En zoekt u een betrouwbare partij die een handwasunit huren eenvoudig mogelijk maakt? Dan laat onze handwasunit met twee wasgelegenheden per unit u in de handen wrijven.

Een handwasunit huren doet u waarschijnlijk niet dagelijks. Om het u makkelijk te maken zijn onze units daarom van alle gemakken voorzien. Onze handwasunits zijn losse verrijdbare meubelen. Onze handwasunits zijn zo ontworpen dat de watertoevoer en waterafvoer geïntegreerd zitten in de handwasunit zelf.

Belang van handen wassen

Sinds het coronavirus door ons land waart, is het maar al te duidelijk geworden hoe groot het belang is om uw handen te blijven wassen. Wanneer u dit regelmatig doet, dan kan dit veel infecties voorkomen. Iedereen komt namelijk de hele dag door in aanraking met verschillende bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Na een bezoek aan het toilet zijn er zelfs zo’n 200 miljoen redenen om handen te wassen. Dat is namelijk het aantal bacteriën dat aanwezig is op uw handen.

Een handwasunit huren bij Toilettaxi.nl

Maar wat nou als u of uw gasten op een festivalterrein staan? U hebt net de mobiele toiletten een bezoek gebracht, en u kunt nergens uw handen wassen? Had u nu maar de beschikking over maar een mobiele wastafel waar u makkelijk uw handen kunt wassen… de oplossing is er al. Een handwasunit huren bij Toiltettaxi.nl. Ook voor andere evenementen of feestjes is deze handwasunit geschikt. Het is immers altijd fijn om uw handen te kunnen wassen.

Handen wassen voor twee

Bij toilettaxi.nl kunt u eenvoudig een handwasunit huren. De handwasunit beschikt over twee wastafels in één unit. Om te lange rijen te voorkomen kunt u twee units aan elkaar schuiven, zo vormen deze perfect een unit met vier wastafels. De handwas unit wordt gevuld met schoon water en slaat het vuile water op in een apart reservoir. Ook is het gemakkelijk om aan te sluiten, de handwas unit heeft namelijk geen aansluiting voor stroom of water nodig. Daarnaast is hij makkelijk verplaatsbaar met een heftruck en kan het eiland op een frame staan.

Het gebruik van een handwasunit

Aan de onderkant van de mobiele handwasunit van Toilettaxi.nl zit een pedaal. Wanneer u dit met de voet indrukt komt er water uit de kraan. Eerst maakt u uw handen nat. Daarna zeept u uw handen goed in, vergeet hierbij niet het gebied tussen de vingers en rondom de polsen mee te wassen. Spoel vervolgens de handen weer goed af en droog uw handen. Hiermee zijn uw handen weer helemaal schoon en kunt u opgefrist en gezond gaan genieten van uw feest, evenement of festival. Met in uw achterhoofd dat een handwasunit huren een perfect idee is.

Kennismaken

U wilt een handwasunit huren. Wij leveren handwasunits op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Bel ons voor een afspraak.