Draadcontainer huren


Bent u op zoek naar de perfecte partij om een draadcontainer te huren? Sinds kort hebben wij een draadcontainer in ons assortiment. Een draadcontainer (of gitterbox / gaascontainer) wordt veel gebruikt als ladingsdrager. Onze draadcontainers bieden een hoge draagkracht en zijn makkelijk stapelbaar. Hierdoor is een draadcontainer huren een uitstekend idee voor het verplaatsen of transporteren van verpakte en / of onverpakte goederen.

Draadcontainers of gaascontainers zijn een prima oplossing voor zowel transport als opslag. Door de kooiconstructie is een draadcontainer bestand tegen zware ladingen waardoor bulkopslag geen enkel probleem vormt. Een draadcontainer huren is betaalbaar en voordelig bij Toilettaxi.nl. Hebt u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via het formulier of bel ons op via 06 – 2749 7550.

Klik hier om direct een offerte aan te vragen >>

Wat is een draadcontainer?

Een draadcontainer noemen we ook wel een gaascontainer. Dit is een stalen ladingdrager die voorzien is van wanden uit draadgaas. Draadcontainers hebben als functie om opslag van goederen in bijvoorbeeld een magazijn te vergemakkelijken. Met een draadcontainer kunt u uw goederen eenvoudig stapelen. Een draadcontainer of gitterbox functioneert uitstekend ter bescherming van uw waardevolle goederen. Het verplaatsen van een draadcontainer kan eenvoudig met een heftruck of palletwagen op dezelfde manier als een normale pallet.

De voordelen van een draadcontainer huren

Het huren en gebruiken van een draadcontainer brengt diverse voordelen met zich mee.

  • Draadcontainers zijn stapelbaar waardoor u iedere vierkante meter van uw magazijn optimaal benut
  • Door de draadgaaswanden is makkelijk waar te nemen wat er in de draadcontainer aanwezig is
  • Doordat de bovenkant van de draadcontainer open is, is het mogelijk om goederen in- of uit de gitterbox te halen, zelfs wanneer deze gestapeld zijn
  • De klep aan de zijkant maakt laden en lossen uit de draadcontainer eenvoudig
  • Inklapbare draadcontainers / gitterboxen hebben het grote voordeel dat ze weinig ruimte in beslag nemen als u ze niet gebruikt
  • Een draadcontainer is makkelijk uitwisselbaar door de standaard maatvoering
  • Een draadcontainer / gaasbox voldoet aan de UIC 435-3-norm (de internationale regels en voorschriften voor goederenvervoer over weg en spoor)
  • Herbruikbaar transportmiddel. U kunt de draadcontainer namelijk meerdere keren gebruiken bij het transporteren

Welke eigenschappen hebben onze draadcontainers?

Een draadcontainer huren, ook wel gitterbox, is zakelijk gezien een slimme zet. Ze zijn namelijk inzetbaar voor verschillende industrieën of logistieke processen. Voorbeelden hiervan zijn: magazijnen, distributiecentra, automotive of andere werkplaatsen. Dit heeft te maken met het feit dat gaasboxen bestaan uit sterk, stalen materiaal. De stalen materialen kunnen met verschillende afwerkingen bewerkt worden, zoals: aflakken, poeder coaten of thermisch verzinken. De draadcontainers kenmerken zich door zowel stapelhoeken als door hijsogen. De stapelhoeken zorgen ervoor dat u er veilig en stabiel mee kunt stapelen en de hijsogen geven het voordeel dat de gitterboxen gemakkelijk opgetild kunnen worden en hierdoor goed transporteerbaar zijn. Een ander groot voordeel is dat er gitterboxen zijn met kleppen aan de voorzijde, achterzijde of beide zijdes. Zo vindt u altijd een passende draadcontainer.

Draadcontainer huren?

Hebt u of heeft uw bedrijf gitterboxen nodig voor transport of opslag? Toilettaxi.nl heeft draadcontainers standaard op voorraad voor u en kan indien gewenst snel leveren op locatie. Naast het huren van draadcontainers slaagt u bij Toilettaxi.nl ook voor opzetranden voor pallets. Hebt u vragen of een bepaald type draadcontainer geschikt is voor uw doeleinde? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden.