Mobiele toiletten dorpsfeest


Kleinere dorpen in Nederland organiseren jaarlijks een dorpsfeest. Alle dorpsbewoners komen bij elkaar en de gezelligheid is oneindig. Bent u medeverantwoordelijk voor de organisatie het jaarlijkse dorpsfeest? In dat geval vindt u het ongetwijfeld belangrijk dat het feest goed gaat verlopen. Een goede voorbereiding is het halve werk, zegt het spreekwoord.

Direct een messcherpe offerte? Klik hier >> 

Vaak focust men zich bij de organisatie op de leuke aspecten, maar ook de sanitaire voorziening moet uiteraard goed geregeld worden. Gelukkig hoeft u voor een dorpsfeest geen nieuw toilet te bouwen, want er zijn ook verschillende verhuurmogelijkheden. Maar hoe vindt u het juiste mobiele toilet voor het dorpsfeest? In dit artikel gaan wij daar wat dieper op in. We bespreken verschillende mobiele toiletten.

Een standaard mobiel toilet huren

U hebt ongetwijfeld wel van de term 'mobiel toilet' gehoord. Zo wordt een standaard mobiel toilet in de volksmond genoemd. Een mobiel toilet voor uw dorpsfeest kent verschillende voordelen. Het punt is namelijk dat deze zeer gemakkelijk kan worden vervoerd. Een mobiel toilet neemt weinig ruimte in beslag en hoeft ook niet aangesloten te worden op het riool. U kunt deze op een open veld bij het dorpsfeest plaatsen, zodat zowel mannen als vrouwen daar hun behoeftes kunnen doen. Het standaard mobiele toilet kent helaas ook enkele nadelen. Het toilet kan namelijk beperkt gebruikt worden tijdens het feest. Een mobiel toilet is immers niet aangesloten aan de riolering en moet dus handmatig gereinigd worden. Zoek dus goed uit hoeveel mobiel toilet's u nodig denkt te hebben.

Luxe toiletten huren

Hierboven hebben wij het over de standaard mobiele toiletten gehad. Deze zijn in de regel toereikend voor de primaire behoeftes maar kennen ook enkele nadelen. Het punt is namelijk dat u niet de mogelijkheid hebt om uw handen te wassen. U kunt echter ook luxe toiletten huren. Deze werken precies hetzelfde, maar zijn dus hygiënischer aangezien de feestgangers ook hun handen kunnen wassen. Vaak hebben deze luxe toiletten ook verlichting. Ook dit kan handig zijn, zodat het toilet een beetje schoon blijft gedurende het feest.

Plaszuilen huren

Tijdens een dorpsfeest wordt er natuurlijk veel gedronken. Dat is helemaal niet erg, maar het zorgt er wel voor dat de feestgangers vaker moeten urineren. Een plaszuil huren kan dan ook verstandig zijn. Dit zijn meerdere urinoirs waar mannen gebruik van kunnen maken. Er is dan een snellere roulatie en er ontstaat meer ruimte voor de vrouwen bij de mobiel toilet's. Op die manier voorkomt u wildplassen tijdens het dorpsfeest. Dat is namelijk een groot probleem waar veel organisatoren van dorpsfeesten tegenaan lopen.

Toiletwagen huren

Voor grote dorpsfeesten is een toiletwagen huren zeer verstandig. Een toiletwagen kan namelijk gemakkelijk vervoerd worden met de vrachtwagen en wordt ook door het verhuurbedrijf aangesloten. Het voordeel is dat zowel mannen als vrouwen er gebruik van kunnen maken. Vaak heb je dan ook een aparte wc voor de mannen en voor de vrouwen. Dit is wel zo fijn met het oog op de privacy. De feestgangers kunnen na het toiletbezoek ook hun handen wassen.

Vraag gelijk uw offerte aan