Bouwkeet huren


Wilt u een bouwkeet huren? Bij ons vindt u de juiste schaftwagen. Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist voor een geschikte bouwkeet. Dit voor de meest scherpe prijzen inclusief de allerbeste service. Bent u actief in de bouwwereld, organiseert u een evenement of geeft u een groot (tuin)feest? Wij bieden u in alle gevallen een oplossing op maat.

Op de bouwplaatsen zijn altijd bouwketen te vinden. U wilt uiteraard uw personeel voldoende comfort aanbieden. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk, dat begrijpen wij. Een bouwkeet of schaftwagen zorgt ervoor dat er goed gerust kan worden door uw medewerkers.

Bouwkeet huren
Een goed georganiseerd evenement omvat vele elementen. Een belangrijk onderdeel in deze is het aanbieden van een overleg- of pauzelocatie voor uw personeel. Een bouwkeet huren vormt het antwoord op de meeste vragen rondom comfortabel pauzeren en overleg. Een bouwkeet kent op veel evenementen inzet bijvoorbeeld als overleg- of communicatiecentrum. Bent u werkzaam voor de gemeente en verantwoordelijk voor de publieke ruimte rond evenementen? Of organiseert u een evenement? Wij van Toilettaxi.nl voorzien u graag van advies. Neemt u gerust contact met ons op. Een bouwkeet huren was nog nooit zo simpel.

Bouwkeet huren particulier
Iedereen kan bij ons een schaftwagen of bouwkeet huren. Ook particuliere klanten zijn van harte welkom bij ons. Wanneer er bij u thuis een verbouwing plaatsvindt, kan een schaftwagen ideaal zijn. Vraag de gratis offerte aan en laat u verrassen door onze lage prijzen. Wilt u meteen een offerte aanvragen? Vult u dan het formulier hiernaast in. Na ontvangst van uw aanvraag nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

De voordelen van een bouwkeet huren bij Toilettaxi.nl:

  • Makkelijk en snel geregeld, verplaatst en opgehaald
  • Eerlijke prijzen en soepele voorwaarden
  • Een vaste contactpersoon en heldere communicatie
  • De bouwketen zijn 100% aan te passen naar uw wensen
  • Comfortabele, goed onderhouden en moderne (tijdelijke) bouwketen
  • Alles van begin tot einde geregeld; ook het onderhoud, ‘t transport en de montage plus de demontage regelen wij voor u.

Sanitair unit
Bezoekt u onze vestiging voor het huren van een bouwkeet? Dan bieden we u diverse mogelijkheden. Komt u gerust snel langs om deze te bespreken. We nemen graag de tijd voor u. Na de lunch is het de hoogste tijd voor uw manschappen om weer aan het werk te gaan. Maar eerst een bezoek aan de sanitair unit. Een sanitair unit is een mobiele box die u naast een te huren bouwkeet kunt plaatsen. Zo kunnen uw werknemers hun behoefte doen. De aanwezigheid van een wastafel en stromend water maakt het uw mensen tevens mogelijk om zich even lekker op te frissen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een sanitair unit of voor het huren van divers ander bouwplaats- en eventmaterieel, zoals: plaszuilen, schaftwagens of douches.

Ruime voorraad
Wij leveren uw bouwkeet op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Voor ieder project een passende - tijdelijke -bouwkeet huren doet u bij Toilettaxi.nl. Op de meeste bouwplaatsen is het inmiddels zo dat eten en drinken uitsluitend is toegestaan in de schaftwagen of schaftunit. Zo zorgt u ervoor dat uw medewerkers weer uitgerust en gemotiveerd aan de slag kunnen. Huur daarom ook een bouwkeet bij Toilettaxi.nl. Neem contact met ons op via 06 - 27 497 550 of stuurt u ons een e-mail via info@toilettaxi.nl. We staan u graag te woord.