Schaftkeet Huren


Wilt u een schaftkeet huren? Bij ons vindt u de  juiste schaftkeet. Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist in schaftketen. Dit voor de meest scherpe prijzen inclusief de allerbeste service! Bent u actief in de bouwwereld, organiseert u een evenement of geeft u een groot (tuin)feest? Wij bieden u in alle gevallen de oplossing op maat!


Schaftkeet Huren bouwplaats


Op de bouwplaatsen zijn altijd schaftketen te vinden. U wilt uiteraard uw personeel voldoende comfort aanbieden. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk, dat begrijpen wij. Een schaftkeet zorgt ervoor dat er goed gerust kan worden door de medewerkers.

Bekijk hier schaftkeet type 1 >>

Bekijk hier schaftkeet type2 >>


Schaftkeet Verhuur


Een goed georganiseerd evenement omvat vele elementen. Een belangrijk element in deze is het aanbieden van een overleg of pauze locatie voor het personeel. Een schaftkeet wordt op veel evenementen ingezet bijvoorbeeld als overleg of communicatiecentrum. 

Bent u werkzaam voor de gemeente en verantwoordelijk voor de publieke ruimte rond evenementen? Of organiseert u een evenement waar een schaftkeet is? Wij van Toilettaxi.nl bedienen u graag van vrijblijvend advies! Neemt u gerust contact met ons op. Een schaftkeet huren was nog nooit zo simpel.

Schaftkeet Huren particulier


Iedereen kan bij ons een schaftkeet huren, ook particuliere klanten zijn van harte welkom. Wanneer bij u thuis een verbouwing plaatsvind kan een schaftkeet ideaal zijn. Vraag de gratis offerte aan en laat u verrassen door onze lage prijzen!