Handwasunit huren


Wilt u een hygiënische handwasunit huren? Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist in het verhuren van professionele handwasunits. Dit voor de meest scherpe prijzen, inclusief de allerbeste service. Bent u aan het verbouwen, organiseert u een evenement, hebt u een camping of recreatieterrein of bent u uitvoerder op een bouwproject? Wij bieden u in alle gevallen een oplossing op maat.

Bent van plan om op een werkterrein, een evenemententerrein of festivalterrein tijdelijk sanitair te plaatsen? Dan kunt u er ook een handwasunit bij huren. Deze handwasunit is een los en verrijdbaar meubel waar mensen hun handen kunnen wassen. U hebt geen wateraansluiting of riolering nodig voor een handwasunit. Toch kunt u ervoor zorgen dat u, uw mensen of uw bezoekers altijd en overal schone handen hebben.

Waar moet u op letten?
De handwasunits zijn zo ontworpen dat de watertoevoer en waterafvoer geïntegreerd zitten in de handwasunit zelf. De capaciteit van schoon water varieert hierbij, afhankelijk van het model, van 160-230 liter. De vuilwatercapaciteit varieert van 160 tot 180 liter. Er zijn units te huur voor twee tot vier personen. Daarnaast kunnen we u deze aanbieden inclusief zeeppompje, prullenmand en handdoek haakjes. Let op: de handwasunits zijn alleen om uw handen mee te wassen, niet om van te drinken.
Soms zijn ook particuliere aangelegenheden een reden om een handwasunit te huren. Bent u aan het verbouwen? Dan kan een handwasunit van pas komen. Vraag een gratis offerte voor en handwasunit aan en laat u verrassen door onze lage prijzen. Klik hier om een handwasunit te huren.

Tijdelijk
Op de bouwplaatsen is altijd tijdelijk sanitair te vinden. Dikwijls in de vorm van een mobiel toilet, plaszuilen en/of douches. U wilt uiteraard uw personeel voldoende sanitair aanbieden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een werknemer meermaals per dag een eind zou moeten lopen om buiten de bouwplaats naar een douche of toilet te kunnen. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk, dat begrijpen wij. Een sanitaire stop gaat gepaard met het wassen van handen. Vandaar dat het raadzaam is om met tijdelijk sanitair een handwasunit mee te huren.

Handwasunits verhuur voor grote en kleine evenementen
Een goed georganiseerd evenement omvat vele elementen. Een belangrijk element in deze is het aanbieden van sanitair. Hoe leuk het evenement ook is geweest en hoe goed de optredende artiesten ook waren. Alles valt in het niet wanneer bezoekers uren in de rij hebben gestaan voor het sanitair, dat ook nog eens ontzettend vies bleek te zijn en waar de mogelijkheden ontbraken om de handen te wassen. Laat het sanitair door ons regelen, inclusief handwasunits. Wij plaatsen huurtoiletten, plaszuilen, douches en handwasunits. En verzorgen eventueel ook het beheer en het schoonmaken. Laat uw bezoekers napraten over het fantastische evenement en niet in negatieve zin over het laten afweten van het sanitair.

Extra sanitair wenselijk?
Bent u werkzaam voor de gemeentelijke overheid en verantwoordelijk voor de publieke ruimte rond evenementen? Of organiseert u een evenement waar extra sanitair met een handwasunit wenselijk is? Wij van toilettaxi.nl bedienen u graag van vrijblijvend advies. Neemt u gerust contact met ons op. En ervaar zelf dat het huren van een handwasunit nog nooit zo eenvoudig was.


Het belang van handen wassen
Sinds het coronavirus in Nederland verspreid is, is het maar al te duidelijk geworden hoe groot het belang is om je handen te blijven wassen. Wanneer u dit regelmatig doet kan dit veel infecties voorkomen. Iedereen komt namelijk de hele dag door in aanraking met verschillende bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Na een bezoek aan het toilet zijn er zelfs zo’n 200 miljoen redenen om je handen te wassen. Dat is namelijk het aantal bacteriën dat aanwezig is op uw handen.

Handen wassen voor twee
Bij Toilettaxi.nl kunt makkelijk een van onze handwasunits huren. De handwasunit beschikt over twee wastafels in één unit. Om te lange rijen te voorkomen kunt u twee units aan elkaar schuiven,. zo vormen deze perfect een unit met vier wastafels.

Handige handwas unit
De handwas unit wordt gevuld met schoon water en slaat het vuile water op in een apart reservoir. Ook is het gemakkelijk om aan te sluiten, de handwasunit heeft namelijk geen aansluiting voor stroom of water nodig. Daarnaast is hij makkelijk verplaatsbaar met een heftruck en kan het eiland op een frame staan.

Het gebruik van een handwasunit
Aan de onderkant van mobiele handwasunit zit een pedaal. Wanneer u dit met uw voet indrukt komt er water uit de kraan. Eerst maakt u uw handen nat. Daarna zeept u ze goed in. Vergeet hierbij niet tussen de vingers en rondom de polsen mee te wassen. Spoel vervolgens uw handen weer goed af en droog uw handen. Hiermee zijn jouw handen weer helemaal schoon en kunt u helemaal fris en gezond gaan genieten van uw evenement of festival.