Tijdelijk toilet huren


Geeft u binnenkort een feestje en wilt een tijdelijk toilethuren? Via Toilettaxi.nl boekt u snel en eenvoudig een toilet, een toiletwagen of een plaszuil. Toilettaxi.nl is namelijk gespecialiseerd in het leveren van mobiele toiletvoorzieningen voor een korte, maar ook voor een langere periode.

Een tijdelijk toilet huren voor een feestje heeft bijzonder veel voordelen voor u als gastvrouw of gastheer, maar ook voor de gasten zelf. Het is een gegeven dat naarmate het feest vordert, de gasten steeds frequenter het toilet zullen gaan bezoeken.

Toiletwagens bekijken >
Plaszuilen bekijken >

Tijdelijk toilet huren biedt uitkomst

Dan is het erg fijn wanneer u door een tijdelijk toilet huren een tweede toilet, een plaszuil of zelfs een toiletwagen op het terrein erbij laat plaatsen. Vaak is uw eigen (en enige) toilet niet voldoende en ontstaat er vaak een wachtrij voor uw toiletdeur. Met een extra toilet huren hoeven uw gasten niet onnodig lang te wachten. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om uw gasten helemaal geen gebruik van uw privé toilet te laten maken. Dat biedt een aantal voordelen. Uw gasten hoeven niet de gehele woning te doorkruisen en hoeven niet binnen te komen. Dat is ook goed voor uw gemoedsrust.

Verder blijft u verschoond van vervelende ongelukjes en hoeft u zich na afloop van het feest niet de rol van toiletjuffrouw op u te nemen maar kunt u volop van het feest genieten of zich met belangrijkere zaken bezig te houden.

Keuze te over

Wanneer u één of meerdere toiletten huurt, kunt u die precies op de door u gewenste plek laten plaatsen. De keuze is aan u. U hebt de keuze uit het laten plaatsen van één of meerdere toiletten. Geeft u echter een groot feest met heel veel gasten, dan zou een kleine toiletwagen een mooie oplossing zijn. Een kleine toiletwagen heeft zowel een dames- als een herentoilet. Toilettaxi komt het toilet van uw keuze bij u afleveren maar zorgt ook voor het zorgvuldig plaatsen en aansluiten ervan.

Ons aanbod bij een tijdelijk toilet huren

• Toilet met spoelfunctie
• Toilet zonder spoelfunctie
• Toiletwagen groot
• Toiletwagen klein
• 1-persoons plaszuil
• 4-persoons plaszuil

De voordelen van het boeken van een tijdelijk toilet huren via Toilettaxi.nl

• Korte lijnen
• Concurrerende tarieven
• Jarenlange ervaring in mobiele toiletvoorzieningen
• Compleet assortiment
• Heldere afspraken
• Offerte binnen één dag

Over Toilettaxi.nl

Toilettaxi is al geruime tijd actief in de verhuurbranche en heeft ruime ervaring op het gebied van mobiele toiletvoorzieningen en is gespecialiseerd in tijdelijk toilet huren. Deze ervaring stelt ons altijd in staat u steeds de beste oplossing te bieden en aan uw wensen te voldoen. Het bestellen van een mobiel toilet is heel eenvoudig. Kies uw toilet of toiletwagen en vraag met de offertebutton een offerte aan. Wij reageren altijd binnen één werkdag.

Offerte aanvragen >

Contact over een tijdelijk toilet huren

Wilt u liever persoonlijk contact met ons opnemen, wilt u advies of hebt u nog andere vragen? Wij staan u graag persoonlijk te woord en helpen u graag verder, neem hier contact met ons op. Veel gestelde vragen en antwoorden vind u overigens hier -> FAQ

Wist u dat Toilettaxi.nl behalve in de verhuur van mobiele toiletten ook gespecialiseerd in de verhuur van mobiele douchevoorzieningen en schaftwagens is?