Plaszuil


Een plaszuil is ideaal voor de kleinere feesten waarbij u uw gasten liever bij de feestlocatie houdt in plaats van bij u in huis laat plassen. Ook zijn plaszuilen ideaal voor extra capaciteit bij evenementen, zoals tentfeesten, buurtbarbecues en eindejaarsfeesten bij sportverenigingen.

Hierdoor hoeft u er geen toiletwagen bij te huren voor een grotere capaciteit. Maar kunt u gebruik maken van een plaszuil. Een plaszuil huren valt bovendien wat lager uit in de kosten. De medewerkers van toilettaxi.nl staan u graag te woord voor advies over een plaszuil huren.

Plaszuil voorkomt wildplassen

Wilt u een plaszuil (ook wel plaskruis genoemd) huren? Een plaskruis is een mobiel toilet waar vier mannen tegelijk gebruik van kunnen maken. De plaszuil voorkomt ook het onwenselijke wildplassen. Dat is - imagotechnisch - een groot voordeel. Door de opstaande wanden is er voldoende privacy. Naast de plaszuil voor vier personen kunt bij ons ook nog een éénpersoons variant huren. Zeker bij grotere evenementen zijn plaszuilen een ideale oplossing om uw capaciteit snel op te hogen.

Advies over een plaszuil huren

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen hebt over het aantal benodigde plaszuilen in uw situatie. Neemt u daarvoor gerust contact met ons op. Wij voorzien u graag van advies. Onze plaszuilen zijn snel leverbaar en zowel een langere als kortere huurtermijn is mogelijk.

Plaszuil huren vierpersoons

Een vierpersoons plaszuil huren is een ideale oplossing voor een tijdelijke toiletvoorziening op bijvoorbeeld een feestje of in combinatie met onze overige toiletvoorzieningen. Onze plaszuilen hebben geen riool- en wateraansluiting nodig waardoor ze eenvoudig en bijna overal wel te plaatsten zijn. Toilettaxi.nl levert echter wel standaard een afvoerslang mee. Zo hebt u de mogelijkheid om de plaszuil naar eigen inzicht aan te sluiten op een rioolput. 

Locaties

Na het huren van een plaszuil kunt u deze bijvoorbeeld plaatsen bij cafés, langs de route bij carnavalsoptochten of bij (sport-) evenementen en op festivals. De huur voor een langere periode is zeer voordelig mogelijk. Daarnaast kunnen wij zorgen voor de periodieke reiniging. Vraag een offerte aan bij Toilettaxi.nl voor het scherpste aanbod.

Transportmogelijkheden

Wij bieden u naast onze bezorgmogelijkheden ook de mogelijkheid om voor het huren van een plaszuil deze zelf bij ons op te halen en te retourneren. Het is handig dat u hiervoor zelf beschikt over een geschikte auto met aanhanger of een grote bestelbus. Om de prijs laag te houden en het huren van deze plaszuil ook voor kleine organisatoren interessant te houden bieden wij daarnaast de mogelijkheid tot het huren voor één dag. En kunt u er in overleg met ons voor kiezen de plaszuil na afloop zelf te legen en schoon te maken. Uiteraard kunt u dit tegen betaling van de schoonmaakkosten ook gewoon door ons laten doen.

Centrale locatie

Toilet Taxi Nederland B.V. is gevestigd in Andelst, in het midden van het land. Door onze centrale locatie kunnen we eenvoudig heel Nederland bedienen. De mobiele toiletten en douches worden gebruiksklaar geleverd en geïnstalleerd op locatie. Na afloop van uw evenement, feest of beurs, wordt de douche- of toiletwagen weer opgehaald. Wil tu een offerte ontvangen voor het huren van een plaszuil? Neem dan contact met ons op via 06-27497550 of vult u het aanvraagformulier in. We nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met u op.