Goedkope schaftwagen huren


Bent u op zoek naar een betrouwbaar adres om een goedkope schaftwagen te huren? Bij Toilettaxi.nl huurt u complete en goedkope schaftwagens. Wij verhuren schaftwagens met en zonder toilet. Wanneer u kies voor een schaftwagen zonder toilet kunnen wij u uiteraard een los toilet meeleveren. Onze schaftwagens zijn zeer mobiel omdat ze te verplaatsen zijn met een auto met trekhaak. Bekijk onze messcherpe tarieven en doe een aanvraag. Wij informeren u op basis van uw aanvraag graag over de eventuele transportkosten.

Bij ons kunt u goedkope schaftwagens en schaftunits huren op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Voor iedere bouw een passende schaftkeet. Comfortabel schaften in een van onze schaftwagens of schaftunits op de bouwplaats is wel zo prettig. Op de meeste bouwplaatsen is het inmiddels zo dat eten en drinken uitsluitend is toegestaan in de schaftwagen of schaftunit. Zorg dat uw medewerkers weer uitgerust en gemotiveerd aan de slag kunnen en kies voor het huren van een goedkope schaftwagen bij Toilettaxi.nl.

Opties schaftwagen huren

We bieden u verschillende opties, zodat u in de door u gewenste periode alles bij de hand hebt wat u nodig hebt. Anders creëren we die voor u. Een goedkope schaftwagen huren is zo geregeld bij Toilettaxi.nl. We halen deze binnen een mum van tijd op of we brengen de schaftwagen binnen een handomdraai weer terug naar onze opslag.

Welke types goedkope schaftwagen kunt u bij ons huren?

Schaftwagen Type 1

Schaftwagen Type 1 heeft een formaat van 4.00 x 2.30 meter. De schaftwagen is voorzien van één tafel en zes stoelen. Deze schaftwagen is te verplaatsen met een auto. Een losse toilet kan bijgeleverd worden. Langer huren = voordeliger. Doe een aanvraag en ontvang ons scherpste aanbod.

Schaftwagen Type 2

Schaftwagen Type 2 heeft een formaat van 4.00 x 2.30 meter. De schaftwagen is voorzien van één tafel en zes stoelen. Daarnaast is dit type schaftwagen voorzien van een toilet en bergruimte. Toilettaxi.nl zorgt voor de wekelijkse reiniging van het toilet. Deze schaftwagen is te verplaatsen met een auto. Langer huren = voordeliger. Doe een aanvraag en ontvang ons scherpste aanbod.

Voordelen van een schaftwagen huren bij Toilettaxi.nl

  • Alles van begin tot einde geregeld
  • Makkelijk en snel geregeld, verplaatst en opgehaald
  • Eerlijke prijzen en soepele voorwaarden
  • Een vaste contactpersoon en heldere communicatie
  • Goed onderhouden en moderne schaftwagens


Prijs goedkope schaftwagen huren

De prijs om een goedkope schaftwagen te huren is afhankelijk van een aantal variabelen. Bij onze vestiging kunt u diverse varianten in verschillende prijsklassen van de schaftwagen huren. Samen met u kijken we welke soort schaftwagen het beste aansluit op uw budget, wensen en situatie.

Goedkope schaftwagen huren

Als u een goedkope schaftwagen wilt huren bij Toilettaxi.nl doet u dat in de regel omdat u uw personeel een gezonde rust- en pauzeplaats gunt. Dat heeft ook een prijs, maar levert zijn geld dubbel en dwars op. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk. Dat begrijpen wij. Alle waar naar zijn geld. Dat is een gevleugelde uitspraak die ook geldt ook voor de prijs van onze schaftwagen huren. De opbouw van de prijs bestaat uit diverse elementen. Vraag ons om advies of vraag meteen een offerte aan.