Douche huren


Een douche huren? Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist in schoon en frisse huur douches. Dit voor de meest scherpe prijzen inclusief de allerbeste service! Bent u aan het verbouwen, organiseert u een evenement, heeft u een camping of recreatieterrein of bent u uitvoerder op een bouwproject? Wij bieden u in alle gevallen de oplossing op maat!

Als particulier een douche huren
Soms zijn ook particuliere aangelegenheden een reden om een nood douches te huren. Bent u aan het verbouwen? Dan kan een nood douche goed van pas komen! Vraag een gratis offerte nood douches aan en laat u verrassen door onze lage prijzen!

Klik hier om een Douche te huren >>

Douche huren voor op de bouwplaats
Op de bouwplaatsen zijn altijd tijdelijk sanitair te vinden. Dikwijls in de vorm van een mobiel toilet, plaszuilen en/of douches. U wilt uiteraard uw personeel voldoende sanitair aanbieden. Het is natuurlijk niet de bedoeling dat een werknemer meermaals per dag een eind zou moeten lopen om buiten de bouwplaats naar een douche of toilet te kunnen. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk, dat begrijpen wij. 

Douches verhuur voor grote en kleine evenementen
Een goed georganiseerd evenement omvat vele elementen. Een belangrijk element in deze is het aanbieden van sanitair. Hoe leuk het evenement ook is geweest en hoe goed de optredende artiesten wel niet waren. Alles valt in het niet wanneer bezoekers uren in de rij hebben gestaan voor het sanitair, die ook nog eens ontzettend vies bleek te zijn. Laat het sanitair door ons regelen. Wij plaatsen huur toiletten, plaszuilen, douches en verzorgen eventueel ook het beheer en het schoonmaken. Laat uw bezoekers napraten over het fantastische evenement en niet in negatieve zin over het aflaten wetende sanitair.Bent u werkzaam voor de gemeente en verantwoordelijk voor de publieke ruimte rond evenementen? Of organiseert u een evenement waar extra sanitair wenselijk is? Wij van toilettaxi.nl bedienen u graag van vrijblijvend advies! Neemt u gerust contact met ons op. Een nood douche huren was nog nooit zo simpel.