Schaftwagen verhuur


Verhuur van schaftwagens. Bij Toilettaxi.nl huurt u voordelig complete schaftwagens. Wij verhuren schaftwagens met en zonder toilet. Wanneer u kiest voor een schaftwagen zonder toilet kunnen wij u uiteraard een los toilet meeleveren. Als u tot een schaftwagen huren overgaat bij ons dan kan dat dus ook met toilet. Als u daarvoor kiest dan zorgen wij voor een wekelijkse grondige reiniging. Onze schaftwagens zijn te verplaatsen met een auto. Wij voorhuren ook voordelige complete schaftunits. Onze schaftunits zijn te verplaatsen met een heftruck of een auto laadkraan.

Typen schaftwagen huren
Bij ons kunt vijf typen schaftwagens huren. Langer huren is voordeliger. Doet u gerust een aanvraag. Wij informeren u op basis van uw aanvraag graag over de eventuele transportkosten. Wij leveren schaftwagens en schaftunits op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Dat u voor iedere bouw een passende schaftwagen huren kunt, is waar wij ons sterk voor maken.

Eten en drinken in de schaftwagen
Comfortabel schaften in één van onze schaftwagens of schaftunits op de bouwplaats is wel zo prettig. Op de meeste bouwplaatsen is het inmiddels zo dat eten en drinken uitsluitend is toegestaan in de schaftwagen of schaftunit. Zorg ervoor dat uw medewerkers weer uitgerust en gemotiveerd aan de slag kunnen door een schaftwagen huren bij Toilettaxi.nl.

Een schaftwagen huren bij Toilettaxi.nl: praktisch en compleet
Een simpele schaftkeet of een compleet ingerichte schaftwagen met sanitair en materiaalopslag: bij Toiltetaxi.nl hebt u keuze uit vijf modellen. Met ons ruime aanbod aan Schaftwagens zit er altijd wel wat voor u tussen. We regelen alles wat u nodig hebt: van transport en onderhoud door gecertificeerd personeel tot koelkast en koffiezetapparaat. Alles in één overeenkomst, met één contactpersoon en op één factuur. Wij zorgen dat het klaarstaat zodat u meteen aan de slag kunt.

Voordelen van een schaftwagen huren bij Toilettaxi.nl

• Verplaatsbaar met een heftruck of autolaadkraan
• Modellen voorzien van een toilet en bergruimte beschikbaar
• Wekelijkse reiniging van het toilet
• Messcherpe tarieven
• Levering door heel Nederland

Over Toilettaxi.nl
In de loop der jaren hebben wij veel ervaring opgebouwd bij tal van bouwlocaties. In goed overleg met u maken wij graag heldere en maatwerkafspraken over het huren van een schaftwagen. Hierbij kunt u denken aan de frequentie van reiniging en speciale tarieven van huur voor langere duur. Wij zijn al jarenlang actief in de verhuurbranche en met onze ervaring kunnen wij u de beste oplossing bieden. Via onze website kunt u voor al onze diensten een offerte aanvragen. Uiteraard maken we graag persoonlijk kennis met u.

Over onze schaftunits
Een schaftwagen of schaftunit is de ideale, vervoerbare lunchplek. Neemt u bij interesse contact met ons op via 06 – 2749 7550 of stuurt u ons een e-mail op het volgende adres: info@toilettaxi.nl. U kunt ook het contactformulier op deze site invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Volgt u ons al op Facebook?