Plaskruis huren


Een plaskruis is het meest bekend van festivals en evenementen. De plek, waar, als de nood hoog is, mensen hun toevlucht zoeken en met een opgelucht gezicht weer vertrekken. Maar wist je dat het huren van een plaskruis ook ideaal is voor de wat kleinere evenementen. Op bijvoorbeeld een tentfeest, buurtbarbecue of studentenfeest is het erg handig om een plaskruis te hebben. U hoeft namelijk geen toiletwagen te huren, maar bereikt met alleen de plaszuilen al de nodige capaciteit voor uw evenement. Bij toilettaxi.nl is het mogelijk om al vanaf één eenheid een plaskruis te huren.

Plaskruis verhoogt capaciteit


Een plaskruis, ook wel plaszuil genaamd, kan door 4 mannen tegelijkertijd gebruikt worden. De opstaande scheidingswanden zorgen voor de nodige privacy. Bij toilettaxi.nl is het mogelijk om naast een 4-persoons plaszuil ook een 1-persoons plaszuil en een handwasunit te huren. Doordat plaskruizen geen riool- en wateraansluiting nodig hebben kun je ze overal op het terrein plaatsen. Zo is een plaskruis dé praktische oplossing om uw capaciteit te verhogen. Toillettaxi.nl levert toch standaard een afvoerslang mee. Hierdoor heeft u indien benodigd wel de mogelijkheid om de plaszuil aan te sluiten op een rioolput.

Plaskruis efficiënt gebruik


Eén van de vele voordelen van een plaskruis is de doorloop. Deze is namelijk veel hoger dan een standaard toilet. Ook hoeft de gebruiker van een plaskruis zich niet op te sluiten achter een deur. Zo blijft de bezoeker in de buurt van het evenement en hoeft deze niets te missen. Bezoekers kunnen vlot de werkzaamheid verrichten en weer snel naar het evenement terugkeren.

Plaskruis verhoogt de hygiëne

Een plaskruis is ook goed te combineren met andere toiletvoorzieningen. Zo kunnen plaskruizen samen met toiletcabines gecombineerd worden. Daardoor kunnen ook vrouwelijke gasten gebruik maken van de sanitaire voorzieningen. Een plaskruis zorgt voor een verhoogde hygiëne van het evenement. De standaard toiletten worden namelijk minder gebruikt en blijven schoner. Met de huur van plaskruizen daarom geen gedoe met vieze toiletten en het eindeloos moeten schoonmaken van toiletcabines.

Plaskruis de oplossing voor wildplassen


De voornaamste oplossing voor wildplassen op een evenement is het regelen van voldoende plasgelegenheid. Het huren van een plaskruis is hier perfect voor. Een plaskruis is namelijk klein van formaat, heeft plek voor meerdere personen en een snelle doorloop. Er kunnen meerdere plaskruizen op een klein oppervlakte geplaatst worden en mensen hoeven niet lang te wachten op hun beurt.

Plaskruis huren


Bij Toilettaxi.nl heeft u de mogelijkheid om al vanaf één aantal een plaszuil te huren. Mocht u een groter of langdurig evenement willen voorzien van plasvoorzieningen is het ook mogelijk plaszuilen in grotere aantallen en een langere tijd te huren. De huur voor een langere periode is uiterst voordelig mogelijk. Via onze website Toillettaxi.nl vraagt u een offerte aan voor het beste aanbod. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Mocht u vragen hebben kunt u altijd bellen naar 0627497550.