Tijdelijke kantoorunit huren


Zoekt u een tijdelijke kantoorunit om te huren waar u uw werkzaamheden voor bepaalde tijd in kunt uitvoeren? Kom dan gerust een tijdelijke kantoorunit huren bij Toilettaxi.nl. Bij ons vindt u de juiste oplossing. Anders creëren we die voor u.

Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist om een tijdelijke kantoorunit huren mogelijk te maken. Dit voor de meest scherpe prijzen, inclusief de allerbeste service. Bent u actief in de bouwwereld? Dan is het raadzaam om een tijdelijke kantoorunit huren te overwegen via Toilettaxi.nl.

Opties tijdelijke kantoor unit huren
We bieden u verschillende opties, zodat u in de door u gewenste periode alles bij de hand hebt wat u nodig hebt. Een tijdelijke kantoorunit huren is zo geregeld bij Toilettaxi.nl. We halen deze binnen een mum van tijd op of we brengen de tijdelijke kantoor unit binnen een handomdraai weer terug naar onze opslag. Bij onze vestiging kunt u diverse varianten van de tijdelijke kantoorunit huren. Samen met u kijken we welke soort unit het beste aansluit op uw wensen en situatie. Hierdoor vinden uw kantoorwerkzaamheden op bijvoorbeeld de bouwplaats of het evenementterrein eenvoudig doorgang.

Tijdelijke kantoorunit huren
Als u een tijdelijke kantoorunit wilt huren bij Toilettaxi.nl doet u dat in de regel omdat de administratieve taken zich niet slechts beperken tot het hoofdkantoor. Door een tijdelijke kantoorunit te huren, kan degene die dit in zijn takepakket heeft zich wijden aan zijn of haar administratieve taken achter de laptop. Het maken van calculaties of ’t raadplegen van bouwtekeningen kan zo ook makkelijk doorgaan. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk. Dat begrijpen wij.

Voordelen van een tijdelijk kantoorunit huren bij Toilettaxi.nl:

  • Makkelijk en snel geregeld, verplaatst en opgehaald
  • Eerlijke prijzen en soepele voorwaarden
  • Een vaste contactpersoon en heldere communicatie
  • De kantoorunits zijn 100% aan te passen naar uw wensen
  • Goed onderhouden en moderne tijdelijke kantoorunits
  • Alles van begin tot einde geregeld; ook het onderhoud, ‘t transport en de montage plus de demontage regelen wij voor u.

Sanitair unit
Bezoekt u onze vestiging voor het huren van een tijdelijke kantoorunit? Dan bieden we u diverse opties. Komt u gerust langs om deze te bespreken met onze specialist. We nemen graag de tijd voor u. Na de lunch is het de hoogste tijd voor uw manschappen om weer aan het werk te gaan. Maar eerst een bezoek aan de sanitair unit. Een sanitair unit is een mobiele box die u naast een te huren tijdelijke kantoorunit kunt plaatsen. Zo kunnen uw werknemers hun behoefte doen. De aanwezigheid van een wastafel en stromend water, maakt het uw mensen tevens mogelijk om zich op te frissen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een sanitair unit of voor het huren van divers ander bouwplaats- en eventmaterieel, zoals: plaszuilen, schaftwagens of douches.

Ruime voorraad
Wij leveren tijdelijke kantoorunits op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Voor ieder project een passende tijdelijke kantoorunit huren doet u bij Toilettaxi.nl. Comfortabel werken in één van onze kantoorunits op de bouwplaats is wel zo prettig. Op de meeste bouwplaatsen is het inmiddels zo dat eten en drinken uitsluitend is toegestaan in de schaftwagen of schaftkeet. Zorg ervoor dat uw medewerkers weer uitgerust en gemotiveerd aan de slag kunnen en huur daarom ook een schaftkeet bij Toilettaxi.nl. Neem contact met ons op via 06 - 27 497 550 of stuurt u ons een e-mail via info@toilettaxi.nl. We staan u graag te woord.