Draadcontainer verhuur bij Toilettaxi.nl


Bent u op zoek naar de perfecte partij om een draadcontainer te huren? Sinds kort kunt u bij Toilettaxi.nl ook terecht voor Draadcontainer verhuur. Een draadcontainer is een synoniem voor gitterbox en deze wordt veel gebruikt als ladingsdrager. Onze draadcontainers bieden een hoge draagkracht en zijn makkelijk stapelbaar. Hierdoor is een draadcontainer huren bij Toilettaxi.nl een uitstekend idee voor het verplaatsen of transporteren van verpakte en / of onverpakte goederen.

Een draadcontainer is een synoniem voor gitterbox en vormt een prima oplossing voor zowel transport als opslag. Let bij de oriëntatie op een gaascontainer dat een draadcontainer een synoniem is voor een gitterbox. Door de kooiconstructie is een draadcontainer bestand tegen zware ladingen waardoor bulkopslag geen enkel probleem vormt. Een draadcontainer huren is betaalbaar en voordelig bij Toilettaxi.nl. Hebt u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via het formulier of bel ons op via 06 – 2749 7550.

Wat is een draadcontainer?

Een draadcontainer is een synoniem voor gitterbox. Dit is een stalen ladingdrager die voorzien is van wanden uit draadgaas. Onze draadcontainer verhuur heeft als functie om opslag van goederen in bijvoorbeeld een magazijn te vergemakkelijken. Met een draadcontainer kunt u uw goederen eenvoudig stapelen. Een draadcontainer is een synoniem voor gitterbox en deze functioneert uitstekend ter bescherming van uw waardevolle goederen. Het verplaatsen van een draadcontainer kan eenvoudig met een heftruck of palletwagen op dezelfde manier als een normale pallet.

De voordelen van draadcontainer verhuur

De draadcontainer verhuur brengt diverse voordelen met zich mee. Een draadcontainer is een synoniem voor gitterbox, dus als u deze zoekt bent u bij ons aan het juiste adres.

  • Draadcontainers zijn stapelbaar waardoor u iedere vierkante meter van uw magazijn optimaal benut
  • Door de draadgaaswanden is makkelijk waar te nemen wat er in de draadcontainer aanwezig is
  • Doordat de bovenkant van de draadcontainer open is, is het mogelijk om goederen in- of uit de  gitterbox te halen, zelfs wanneer deze gestapeld zijn
  • De klep aan de zijkant maakt laden en lossen uit de draadcontainer eenvoudig
  • Inklapbare draadcontainers / gitterboxen hebben het grote voordeel dat ze weinig ruimte in beslag nemen als u ze niet gebruikt
  • Een draadcontainer is makkelijk uitwisselbaar door de standaard maatvoering
  • Een draadcontainer / gaasbox voldoet aan de UIC 435-3-norm (de internationale regels en voorschriften voor goederenvervoer over weg en spoor)
  • Herbruikbaar transportmiddel. U kunt de draadcontainer namelijk meerdere keren gebruiken bij het transporteren

Welke eigenschappen hebben onze draadcontainers?

Draadcontainer verhuur is een synoniem voor gitterbox verhuur en gitterboxen huren is zakelijk gezien een slimme zet. Ze zijn namelijk inzetbaar voor verschillende industrieën of logistieke processen. Voorbeelden hiervan zijn: magazijnen, distributiecentra, automotive of andere werkplaatsen. Dit heeft te maken met het feit dat gitterboxen bestaan uit sterk, stalen materiaal. De stalen materialen kunnen met verschillende afwerkingen bewerkt worden, zoals: aflakken, poedercoaten of thermisch verzinken. De draadcontainers zijn een synoniem voor gitterboxen en kenmerken zich door zowel stapelhoeken als door hijsogen. De stapelhoeken zorgen ervoor dat u er veilig en stabiel mee kunt stapelen en de hijsogen geven het voordeel dat de gitterboxen gemakkelijk opgetild kunnen worden en hierdoor goed transporteerbaar zijn. Een ander groot voordeel is dat er gitterboxen zijn met kleppen aan de voorzijde, achterzijde of beide zijdes. Zo vindt u bij onze draadcontainer verhuur altijd passende variant.

Draadcontainer verhuur

Hebt u of heeft uw bedrijf gitterboxen nodig voor transport of opslag? Toilettaxi.nl heeft draadcontainers standaard op voorraad voor u en kan indien gewenst snel leveren op locatie. Naast het huren van draadcontainers slaagt u bij Toilettaxi.nl ook voor opzetranden voor pallets. Hebt u vragen of een bepaald type draadcontainer geschikt is voor uw doeleinde? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan en we informeren u graag over de mogelijkheden.