Handwasstation huren


Organiseert u binnenkort een festival, feest of ander evenement? En zoekt u een betrouwbare partij die een handwasstation huren eenvoudig mogelijk maakt? Dan laat ons handwasstation met twee wasgelegenheden per unit u in de handen wrijven.

Een handwasstation huren doet u waarschijnlijk niet dagelijks. Om het u makkelijk te maken zijn onze units daarom van alle gemakken voorzien. Onze handwasstations zijn losse en verrijdbare meubelen. Onze handwasstations zijn zo ontworpen dat de watertoevoer en waterafvoer geïntegreerd zitten in het handwasstation zelf.

Klik hier om een handwasstation te huren >

Belang van handen wassen

De afgelopen jaren is het duidelijk geworden hoe groot het belang is om uw handen te blijven wassen. Wanneer u dit regelmatig doet, dan kan dit veel infecties voorkomen. Iedereen komt namelijk de hele dag door in aanraking met verschillende bacteriën, virussen en andere ziekteverwekkers. Na een bezoek aan het toilet zijn er zelfs zo’n 200 miljoen redenen om handen te wassen. Dat is namelijk het aantal bacteriën dat aanwezig is op uw handen.

Een handwasstation huren bij Toilettaxi.nl

Maar wat nou als u of uw gasten op een festivalterrein staan? U hebt net de mobiele toiletten een bezoek gebracht, en u kunt nergens uw handen wassen? Had u nu maar de beschikking over maar een mobiele wastafel waar u makkelijk uw handen kunt wassen… de oplossing is er al. Een handwasstation huren bij Toiltettaxi.nl. Ook voor andere evenementen of feestjes is dit handwasstation geschikt. Het is immers altijd fijn om uw handen te kunnen wassen.

Handen wassen voor twee

Bij Toilettaxi.nl kunt u eenvoudig een handwasstation huren. Het handwasstation beschikt over twee wastafels in één unit. Om te lange rijen te voorkomen kunt u twee units aan elkaar schuiven, zo vormen deze een perfecte unit met vier wastafels. De handwasunit wordt gevuld met schoon water en slaat het vuile water op in een apart reservoir. Ook is het gemakkelijk om aan te sluiten, het handwasstation heeft namelijk geen aansluiting voor stroom of water nodig. Daarnaast is het makkelijk verplaatsbaar met een heftruck en kan het eiland op een frame staan.

Het gebruik van een handwasstation

Aan de onderkant van het mobiele handwasunit van Toilettaxi.nl zit een pedaal. Wanneer u dit met de voet indrukt komt er water uit de kraan. Eerst maakt u uw handen nat. Daarna zeept u uw handen goed in, vergeet hierbij niet het gebied tussen de vingers en rondom de polsen mee te wassen. Spoel vervolgens de handen weer goed af en droog uw handen. Hiermee zijn uw handen weer helemaal schoon en kunt u opgefrist en gezond gaan genieten van uw feest, evenement of festival. Met in uw achterhoofd dat een handwasstation huren een perfect idee is.

Kennismaken

U wilt een handwasstation huren. Wij leveren handwasstations op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Vraag een offerte aan. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag vrijblijvend bij u langs. Bel voor een afspraak naar +31 (0) 627 497 550.