Schaftwagen huren prijs


Wilt u weten wat de prijs is om een schaftwagen te huren waar uw medewerkers in de pauze even bijtanken? Kom dan gerust een kantoor unit huren bij Toilettaxi.nl. Bij ons vindt u de juiste oplossing en een eerlijke prijs.

Toilettaxi.nl is dé verhuurspecialist om een schaftwagen huren mogelijk te maken. Dit voor de meest scherpe prijzen, inclusief de allerbeste service. Bent u actief in de bouwwereld? Dan is het raadzaam om een schaftwagen huren tegen een billijke prijs te overwegen via Toilettaxi.nl.

Opties schaftwagen huren
We bieden u verschillende opties, zodat u in de door u gewenste periode alles bij de hand hebt wat u nodig hebt. Anders creëren we die voor u. Een schaftwagen huren is zo geregeld bij Toilettaxi.nl. We halen deze binnen een mum van tijd op of we brengen de kantoor unit binnen een handomdraai weer terug naar onze opslag.

Schaftwagen huren prijs
De prijs is afhankelijk van een aantal variabelen. Bel ons voor het actuele aanbod op 06 - 27 497 550 of stuurt u ons een e-mail via info@toilettaxi.nl. Bij onze vestiging kunt u diverse varianten in verschillende prijsklassen van de schaftwagen huren. Samen met u kijken we welke soort schaftwagen het beste aansluit op uw budget, wensen en situatie.

Schaftwagen huren
Als u een schaftwagen wilt huren bij Toilettaxi.nl doet u dat in de regel omdat u uw personeel een gezonde rust- en pauzeplaats gunt. Dat heeft ook een prijs, maar levert zijn geld dubbel en dwars op. De effectiviteit van de inzet van uw werknemers is uiterst belangrijk. Dat begrijpen wij. Alle waar naar zijn geld. Dat is een gevleugelde uitspraak die ook geldt ook voor de prijs van onze schaftwagen huren. De opbouw van de prijs bestaat uit diverse elementen. Vraag ons om advies of vraag meteen een offerte aan.

Voordelen van een schaftwagen huren bij Toilettaxi.nl:

  • Alles van begin tot einde geregeld; ook het onderhoud, ‘t transport en de montage plus de demontage regelen wij voor u
  • Makkelijk en snel geregeld, verplaatst en opgehaald
  • Eerlijke prijzen en soepele voorwaarden
  • Een vaste contactpersoon en heldere communicatie
  • De schaftwagens zijn 100% aan te passen naar uw wensen
  • Goed onderhouden en moderne schaftwagens

Sanitair unit
Bezoekt u onze vestiging voor het huren van een schaftwagen? Dan bieden we u diverse opties. Komt u gerust langs om deze te bespreken met onze specialist. We nemen graag de tijd voor u. Na de lunch is het de hoogste tijd voor uw manschappen om weer aan het werk te gaan. Maar eerst een bezoek aan de sanitair unit. Een sanitair unit is een mobiele box die u naast een te huren schaftwagen kunt plaatsen. Zo kunnen uw werknemers hun behoefte doen. De aanwezigheid van een wastafel en stromend water, maakt het uw mensen tevens mogelijk om zich even lekker op te frissen. Vraag gerust naar de mogelijkheden van een sanitair unit of voor het huren van divers ander bouwplaats- en eventmaterieel, zoals: plaszuilen, schaftwagens of douches.

Ruime voorraad
Wij leveren schaftwagens op locatie in heel Nederland. Door onze centrale ligging en ruime voorraad kunnen wij u snel helpen. Bent u aannemer of uitvoerder en wilt u eerst kennis met ons maken? Wij komen graag bij u langs voor een oriënterend gesprek. Op de meeste bouwplaatsen is het inmiddels gebruikelijk dat eten en drinken uitsluitend is toegestaan in de schaftwagen of schaftunit. Zorg ervoor dat uw medewerkers weer uitgerust en gemotiveerd aan de slag kunnen en huur daarom ook een schaftwagen bij Toilettaxi.nl. Neem contact met ons op via 06 - 27 497 550 of stuurt u ons een e-mail via info@toilettaxi.nl. We staan u graag te woord.