Gitterboxen verhuur


Bent u op zoek naar een gitterbox? Sinds kort hebben wij gitterboxen verhuur als nieuwe tak van sport in ons bedrijf opgenomen. Gitterboxen (gaascontainers) worden veel gebruikt als ladingsdragers. Onze gitterboxen bieden een hoge draagkracht en zijn makkelijk stapelbaar. Hierdoor zijn de gitterboxen uitstekend inzetbaar voor het verplaatsen of transporteren van verpakte en / of onverpakte goederen.

Gitterboxen of gaascontainers zijn een prima oplossing voor zowel transport als opslag. Door de kooiconstructie is een gitterbox bestand tegen zware ladingen waardoor bulkopslag geen enkel probleem vormt. Gitterboxen verhuur is een betaalbaar en voordelig fenomeen bij Toilettaxi.nl. Hebt u vragen? Neem dan gerust even contact met ons op via het formulier of bel ons op via 06-27 49 75 50.

Wat is een gitterbox?

Een gitterbox noemen we ook wel een gaascontainer. Dit is een stalen ladingdrager die voorzien is van wanden uit draadgaas. Gitterboxen hebben als functie om opslag van goederen in bijvoorbeeld een magazijn te vergemakkelijken. Met gitterboxen verhuur stellen we u in staat om uw goederen eenvoudig stapelen. Een gitterbox functioneert uitstekend ter bescherming van uw waardevolle goederen. Daarom is het goed om te weten dat Toilettaxi.nl gitterboxen te huur heeft voor u. Het verplaatsen van een gitterbox kan eenvoudig met een heftruck of palletwagen op dezelfde manier als een normale pallet.

Klik hier om direct een gitterbox te huren

De voordelen van gitterboxen verhuur

Het gebruik van gitterboxen die te huur zijn bij Toilettaxi.nl brengt diverse voordelen voor u met zich mee.

  • Gitterboxen zijn stapelbaar waardoor u iedere vierkante meter van uw magazijn optimaal benut
  • Door de draadgaaswanden is makkelijk waar te nemen wat er in de gitterbox aanwezig is
  • Doordat de bovenkant van de gitterbox open is, is het mogelijk om goederen in- of uit de gitterbox te halen, zelfs wanneer deze gestapeld zijn
  • De klep aan de zijkant maakt laden en lossen uit de gaasbox eenvoudig
  • Inklapbare gitterboxen hebben het grote voordeel dat ze weinig ruimte in beslag nemen als u ze niet gebruikt
  • Een gitterbox is makkelijk uitwisselbaar door de standaard maatvoering
  • Een gitterbox voldoet aan de UIC 435-3-norm (de internationale regels en voorschriften voor goederenvervoer over weg en spoor)
  • Herbruikbaar transportmiddel: u kunt de gitterbox namelijk meerdere keren gebruiken bij het transporteren

Welke eigenschappen hebben onze gitterboxen?

Zoals eerder genoemd is onze gitterboxen verhuur een uitkomst voor u. De boxen zijn inzetbaar voor verschillende industrieën of logistieke processen. Voorbeelden hiervan zijn: magazijnen, distributiecentra, automotive of andere werkplaatsen. Dit heeft te maken met het feit dat gaasboxen bestaan uit sterk, stalen materiaal. De stalen materialen kunnen met verschillende afwerkingen bewerkt zijn, zoals: aflakken, poeder coaten of thermisch verzinken. De gaascontainers kenmerken zich door zowel stapelhoeken als door hijsogen. De stapelhoeken zorgen ervoor dat u er veilig en stabiel mee kunt stapelen en de hijsogen bieden het voordeel dat de gitterboxen gemakkelijk opgetild kunnen worden en hierdoor goed transporteerbaar zijn. Een ander groot voordeel is dat er gitterboxen zijn met kleppen aan de voorzijde, achterzijde of beide zijdes. Zo vindt u altijd een passende gitterbox in onze opties voor verhuur.

Gitterbox nodig?

Hebt u of heeft uw bedrijf gitterboxen nodig voor transport of opslag en vraagt u zich af waar gitterboxen verhuur in de praktijk mogelijk is? Toilettaxi.nl heeft gitterboxen verhuur voor u in het assortiment. We hebben deze standaard op voorraad en kunnen u - als u dat wenst - snel leveren op locatie. Naast gitterboxen die te huur zijn bij ons beschikt Toilettaxi.nl ook over een ruim assortiment aan opzetranden voor pallets. Hebt u vragen of een bepaald type gitterbox geschikt is voor uw doeleinde? Neem dan contact met ons op en we informeren u graag over de mogelijkheden.